ARKADAŞLAR CREATİVE 128MB LIK MP3 ÇALARIM VARDI.. AYRICA BELLEK OLARAKTA KULLANIYORDUM.... 2.5 YIL ÖNCE ALDIM... GAYET İİİ GİDİYORDU ŞİMDİ İSE VERİ KAYDEDEMİYORUM, BİÇİMLENDİREMİYORUM, PC YE TAKTIĞIMDA GÖRÜYO FAKAT İÇİNE GİREMİYORUM.. ÖZELLİKLERİNE BEKTIĞIMDA KAPASİTE 0 MB KULLANILAN ALAN 0MB BOŞ ALAN 0MB YAZIYOR... ÇÖPMÜ OLDU ACABA... YOKSA KURTARMA ŞANSIM VARMI... RESİM KOYDUM BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİM....
bence bozulmuş. Başka bir bilgisayarda dene yine aynı oluyorsa bozulmuş demektir. Başka açıklaması olan varsa paylaşsın az degil yani. 2.5 yıl olmuş. Ve mp3den başka herşeyi taşımışsın
Başka pc dede yapıyor bu uçmuş artık negüzel müzik dinliyordum yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşım bide pc ye takılı halde bilgisayarı yeniden başlat ve biostan ilk sırayı cd ye ver nasıl bilgisayara format atıyorsan aynene öyle bilgisayarı cd den çalıştır. daha sonra xp cd sini takıp nasıl bilgisayar format atıyorsan aynen öyle flash belleği seç ve yavaş formatta tabiki fat32 de format at. tam xp kurulacağı zaman bilgisayarı resetle sorunu bu şekildede halledebilirsin belki. ama sakın ola cd den dosyaların yüklemesini sağlama hemen reset çek sonra cd yi çıkar ve bilgisayar aynen çalışsın sistemin açılınca bide öyle çalıştırmaya çalış.kanımca sorunun çözülür. eyer flash belleğin tamamiyle buzulmamışsa.
sanmıyorum düzeleceğini gerçi bu mp3 player ama olsun ben falash bellek kullanıyom aynı problem bozuldu içinde bazı doyalar warmıs silinince bozuluyomus bunu da yapsa yapsa virüs yapabilirmiş neyse garantisi war sa verirsin artık
Disket yok falan diyor. Windows bunu floppy olarak görüyor olabilir mi? BIOS'tan ayarlara baksanız.