Şimdi Ara

İphone - Flash bellek transferi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa iphone alacağım kafamda bir soru var. Arkadaşlar malumunuz yeni usb bellekler çıktı çift taraflı. Bir ucu bilgisayar için usb girişiyken diğer ucu ise micro usb yani androidin kullandığı giriş. Applenin sitesinde bazılarınız görmüşsünüzdür Lightning to Micro Usb şeklinde küçük bir aparat var. Bu aparat sayesinde micro usb çıkışlı kablolar ile de iphone ' nuzu şarj edebiliyorsunuz. Bu adaptörü çift taraflı usb ile veri transferi için kullanmak istiyorum.

Bildiğiniz üzere ilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayara veri aktarımı yapmak için iTunes programı gerekiyor.
    Soru şu; Acaba ben bu şekilde Telefondan Usb belleğe veri transferi yapabilir miyim ? Amacım sadece iphonedeki fotoğrafları vs. bahsettiğim şekilde usb ye aktarmak ve telefonu tertemiz bırakmak.( usb den telefona değil )

Deneyen arkadaşlar var mı ? Sizce olur mu ?

• Yapamazsin. MFi sertifikasi olmayan aksesuar ile iOS cihazlarina veri transferi yapilamiyor. Yani o bahsettigin bellegin Apple'dan sertifikasi almis lightning portu olmasi gerek. Apple'in orijinal micro USB adaptorunu de kullansan olmaz. Yapamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani aklıma şu geldi. Şimdi iphoneyi bir bilgisayar olarak düşünelim, nasıl ki kendi dizinleri var c/programfiles/images - videos gibisinden mesela, Usbden veri çekememek normal buna lafım yok. Fakat eğer benim bu aparat sayesinde taktığım USB bellek iphone tarafından tanınacak ise buradaki fotoğrafları kopyalayabilirim diye düşünüyorum ( ha kopyaladıktan sonra göremem orası ayrı konu ama usbnin içine kopyalanmış olur bilgisayara takınca görürüm Diye düşündüm )
    Bu konuda fikriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xWeltmeisteRx

Yani aklıma şu geldi. Şimdi iphoneyi bir bilgisayar olarak düşünelim, nasıl ki kendi dizinleri var c/programfiles/images - videos gibisinden mesela, Usbden veri çekememek normal buna lafım yok. Fakat eğer benim bu aparat sayesinde taktığım USB bellek iphone tarafından tanınacak ise buradaki fotoğrafları kopyalayabilirim diye düşünüyorum ( ha kopyaladıktan sonra göremem orası ayrı konu ama usbnin içine kopyalanmış olur bilgisayara takınca görürüm Diye düşündüm )
    Bu konuda fikriniz nedir ?

Sandisk ixpand

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    iDiskk ürünleri (MFI Sertifikalı) ihtiyacınızı görürgibi
    Resmi Sitesihttps://idiskk.com.tr/urunler/

Apple MFI Sertifika kontrol Alanı
    mfi.apple.com
    403 Forbidden
    https://mfi.apple.com/MFiWeb/getAPS

Ürünleri Alabileceğiniz Online Mağazalar
    N11 iDiskk 3angle Mağaza
    Amazon iDiskk 3angle Mağaza
    Hepsiburada iDiskk Mağaza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    ios oyun dosya transferi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.