Şimdi Ara

Flash bellek kopyalama hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Kingston 2 gb flash bellek var. İçinde çok sayıda dosya olan klasörleri bilgisayardan flash belleğe kopyaladığımda resimdeki hatayı veriyor (... kopyalanamıyor:belirtilen dosya bulunamıyor. doğru yol ve dosya adı belirtilmesini sağlayın. diyor) ve dosyalar kopyalanamıyor.

Aynı klasörü flash bellekten bilgisayara attığımda ise hiçbir sorun yok.
    Yardımıcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Flash bellek kopyalama hatası!

• Galiba kopyalama sırasında USB belleğinizle bilgisayarınız arasındaki bağlantınız kopuyor. USB yuvanız bozulmuş olabilir. Başka bir USB yuvasını deneyiniz ve tekrar kopyalama yapmaya çalışınız.

Birde kopyalama işlemi tamamlanamıyor diye uyarı çıktıktan sonra bilgisayarıma girdiğinizde flash belleğinizi görebiliyor musunuz ya da içine girebiliyor musunuz ?
  • Hem kendi bilgisayarımın diğer usb girişinde hem de başka bilgisayarda denedim. Aynı sorun devam ediyor. İlginç olan şey hata verdiği dosya da devamlı değişiyor.
    Hata verdikten sonra flash belleğin içine girebiliyorum ama hata vermeden önce kopyalayabildiği şeyler görünmüyor,okuyamıyor onları. Ancak belleği çıkarıp yeniden takınca o dosyalar görünüyor.
    Daha da ilginci bazı denemelerimde de hiç hata vermeden kopyalamayı yaptı. Yani tutarlılığı da yok bunun.

Bu arada cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanick -- 20 Mayıs 2007; 21:25:36 >
  • "bu olay gecikmeli yazma başarısız" hatası gibi birşey. En güzeli vereceğim programla belleğinizi biçimlendirmeniz. Tabiki biçimlendirme yapınca belleğinizdeki dosyaların silineceğini aklınızda bulundurunuz. Bu nedenle belleiğinzdeki dosyaların bir yedeğini alınız. Dosyalarınızın yedeğini alırken, bu hatayı almamak için, küçük küçük kopyalayınız.

Brogram budur. Fat32 olarak biçimlendireceksiniz.

USB DİSKLERİNİZE FORMAT ATMA (FAT,FAT32,NTFS)
    HP_USB_Boot_Utility
    Güncel link :http://www.pctipp.ch/downloads/dl/32594.asp ya da buradan
    http://rapid-share.com/files/26133710/HP_USB_Boot_Utility__fORMAY_ATMAA_FAT32.FAT_NTFS_.exe.html (rapid ile share arasındaki çizgiyi kaldırınız)

• Teşekkür ederim program için fakat onun da faydası olmadı.

Benimle aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı?
  • ben varım bende samsung yh820mc var mp3 player herşey normal çalışırken derdim yokmuş gibi mp3 playerde hata denetimi yaptım aynı hatayı bende alıyorum ne yapmalıyım?programla denedim ama there is no media in the specified device diyor.kafayı yemek üzereyim
  • yok mu yardım eden lütfen bende aynısorunu yaşıyorum
  • dejaay in program işe yarıyor aslında ama sizin aletlerde bir sorun olmasın sakın ? Kimi usb ler bu şekilde hatalı yada chiplerinde doğuştan bir sorun olabiliyor öyle bir hata olmasın sakın
  • benim başıma da aynı sorun geldi hala bir bileni yok mu bu durumun??
  • Aynı sorun bende arkadaşım pc sinde denediğim zaman takır takır kopyalıyor ama kendi bilgisayarımda kopyalamıyor 2 gb lık flashlarda bi sorun yok ama 4gblık flashlarda böle yapıyo ntfs olarak formatlıyorum falan ama olmuyo :(
  • Yokmu fikri olan beyler ?
  • 500 gb hdd western digi. bu sorun bende de var yaklaşık 1 senedir. nanick bir çözüm yolu buldun mu? bilgisayara atarken de aynı sorunu yaşıyorum.
  • ynı sorun bendede var.Bence Bu bir tür virüs bilgisayarınızı tamamen taratın. Veya flashınızı taktıktan sonra kill autorun u bi kez çalıştırın.Kesin bir çözüm değil ama denemenizi tavsiye ederim :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.