Arkadaşlar durum biraz karışık ama lütfen yardımlarınızı esirgemeyin lütfen, olay şu;
Kingston 8.00 Gb flash belleğim var. Yarısı doluydu işte eskilerden videolar, resimler, önemli bir kaç dosya ve 1-2 tane slaytlarım vardı ben bunları okulda sunmak için okul bilgisyarına taktım
*okul bilgisayarı: fatih projesinin o geniş büyük ekranlı vestel markalı televizyon/bilgisayarı*
sonra orda açarken değişik birşey yaptı flashı yedekledi galiba sonra orda rahatça açtım sonra slayt üzerinde bir kaç değişiklik yapmak için eve gelip flashı taktım ve eski dosyalarımdan hiç biri yok onun yerine bir kaç saçma karışık dosyalar vardı tabi birde flash belleğimin kısayolu KINSTON(8GB) diye kısayol vardı benım bilgisayarımda açamıyorum *okulda kısayoldan açmıştım*
okulda açılırmı ? okulda açılsa bile evde birkaç düzenleme yapmam gerekiyor evde nasıl açarım ? YARDIM
ARKADAŞLAR ABİLER KARDEŞLERİM YARDIM
kardeşim kötü haber virüsü yemişsin flaşına :SSS
o kısayol dediğin virüs işte. bende zamanında okulda pclere takardım içi virüs dolardı.
bende bigün gidip hepsine antiwirüs yükleyip temizlerim :D
neyse bu arada bu senin anlattığına dönelim kardeşim silinmesine imkan yok
büyük ihtimal silindiler. sen tekrardan flaşını tak pcne bak bakalım nekadar yer kaplıyor...
ona göre terar yardımcı oluruz.
şuan flash diskimde 4.75 gb dolu (flash kapasıtesı 8 gb)
ama kardeşim bugun okula gittim açıldı ona şaşırdım bende nasıl oluyor bu?
klasor seceneklerınden gızlı kalsorlerı goster de ve yıne aynı yerden sıstem dosyalarını da goster de sonra flash ının ıcıne gır dosyalar orda duruyor olması gerek... kopyala tası pc ne dosyalarını ve dırek flasha bas formatı...
klasor seçeneklerinden gizli dosyaları göster dedimde sistem dosyalarını bulamadım tek gizli dosyaları göster diyincede çıkmıyor eski dosyalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme