Arkadaşlar merhaba öncelikle bu benim ilk konum o yüzden hatalrım olursa kusura bakmayın şimdiden. Benim bir masaüstü bilgisayarım var. Onu internete bağlamak için TP-link 300Mbps (TL-WN821N) model bir usb modem aldım. Ancak bilgisayar bu modemin sürücüsünü kendi hafızasında bulamadı. Bende başka bir bilgisayarda bu modemin sürücüsünü indirip masaüstü bilgisayarıma atmak istedim. Ancak elimdeki iki flash bellekte bilgisayar tarafından görülmesine rağmen sürücüleri yüklenmediği için açılmadı. Aygıt yöneticisinden flash belleğin özelliklerine girdiğimde şu genel bölümünde şu hata yazıyor:
Bu aygıt sürücüleri yüklenmemiş. (Kod 28)
Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.
Bu aygıta bir sürücü bulma için Sürücüyü Güncelleştir'i tıklatın.
Sürücü güncellerştire tıkladığımda ise şu hatayı alıyorum:
Windows, aygıtınızın sürücü yazılımını buldu ancak yüklemeye çalışırken bir hata oluştu.
Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.
Bilgisayarımda C de 20gb D 70 gb boş yer var. İnternetten sorunu baya bi araştırdım en mantıklı çözüm şuydu ama oda bende işe yaramadı malesef:
1. Başlat > Çalıştır "Regedit" yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ne gir. 2. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters Uzantısı aldında "IRPStackSize" adında bir dosya olması gerekiyor. Eğer yoksa aşağıdaki şekilde yeni oluşturun. Boş bir yere sağ click - " Yeni > DWORD " yapın ve oluşturduğunuz değere "IRPStackSize" ismini verin. 3. IRPStackSize değerine çift tıklayın ve 21 yazıp kapatın.(Normal değeri 18'dir.) 4. Bilgisayarı yeniden başlatın ve kurulumu tekrar yapın.
Program çalışmazsa 21'e 3 ekleyerek arttırın ve çalıştırana kadar devam edin.(Örnek: 24 - 27 vs.) Bu son limit olan 50'ye kadar gidebilir.
Bunun dışında bir çözümü olan varsa çok işime yarar şuan hiç bir şekilde kullanamıyorum bilgisayarı internetde olmadığı için. Şimdiden yardımlarınız için teşekürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme