Şimdi Ara

Flash bellekten Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dvd-cd sürücüsü bozulduğu için başka pcden XP cdsi 4 gblık USB belleğe klasör açmadan biçimlendirdikten sonra kopyaladım.Pcde BIosta USB belleğimi boot seçeneğinde birincil yaptım.'Dikleri çıkarın.Başlamak için bir tuşa basın' diyor.Tuşa basınca da aynı şeyler çıkıyor.Kur sayfası bir türlü gelmiyor.Usb bellekten HDDme format atmak için ne yapmalıyım.Ekstra bir şey gerekiyor.Program yüklemek zorunda mıyım?

Şimdiden teşekkürler.

• Diğer pcde iso dosyası olarak oluşturdum.Program bende türkçe.Yazdır dediğimde yazacak yer sadece f sürücüsü yani dvd-cd rom var.Flash bellek yok.Bu olaydaki mantığı ben tam anlamadım.Cdden kurarken diskleri çıkarın demeden direk bir tuşa basın derdi.Ben çalıştırma aracını flash bellek yapıyorum onda okumuyor.Bootda'da görmese bu sefer direk XP açılması lazım.Cd'deki setup olayı da şu ana kadar hiç yapmadım.Yapan arkadaşım da setupla kurmuş ama gitmiş çift XP kurmuş :) Ona güvenmem.

Şimdi aşama olarak Flash bellekteki dosyalar boot olarak görünüyor bu kısımda sorun yok.Flash bellek BIOS.ta da görünüyor burası da tamam.Bu aşamadan sonra eksik olan nedir.Diskleri çıkarın dediği flash bellek haricinde laptopun kendi HDD'si var Onu da çıkarırsam zaten XPyi nereye yükleyeceğim :)(card reder soketinde card da yok,floppy zaten yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuriahmet

Diğer pcde iso dosyası olarak oluşturdum.Program bende türkçe.Yazdır dediğimde yazacak yer sadece f sürücüsü yani dvd-cd rom var.Flash bellek yok.Bu olaydaki mantığı ben tam anlamadım.Cdden kurarken diskleri çıkarın demeden direk bir tuşa basın derdi.Ben çalıştırma aracını flash bellek yapıyorum onda okumuyor.Bootda'da görmese bu sefer direk XP açılması lazım.Cd'deki setup olayı da şu ana kadar hiç yapmadım.Yapan arkadaşım da setupla kurmuş ama gitmiş çift XP kurmuş :) Ona güvenmem.

Şimdi aşama olarak Flash bellekteki dosyalar boot olarak görünüyor bu kısımda sorun yok.Flash bellek BIOS.ta da görünüyor burası da tamam.Bu aşamadan sonra eksik olan nedir.Diskleri çıkarın dediği flash bellek haricinde laptopun kendi HDD'si var Onu da çıkarırsam zaten XPyi nereye yükleyeceğim :)(card reder soketinde card da yok,floppy zaten yok)

Ben win7 olduğunu düşünmüştüm xp de bu yöntemlerin hiç biri olmaz

Arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 22 Kasım 2011; 14:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Burayı inceleyebilirsiniz :
    quote:

http://goo.gl/KaDWL

Allah razı olsun.Nihayet kur ekranını görebildim.Çok teşekkürler
  • Microsoftun kendi programi vardi yeni cikardi flash diskten yukleme yapabilmek icin flash diske yukleyen bisi googledan ararsamiz microsoft usb tool diye cikar yuksek ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Microsoftun kendi programi vardi yeni cikardi flash diskten yukleme yapabilmek icin flash diske yukleyen bisi googledan ararsamiz microsoft usb tool diye cikar yuksek ihtimal.

Bu tür programlar gerekeceğini düşünmemiştim.Yukardaki arkadaşın verdiği programla da oluyor.O program da biraz basit.Yalnız dosyaları flasha bootlarken biraz zaman alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuriahmet

quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Microsoftun kendi programi vardi yeni cikardi flash diskten yukleme yapabilmek icin flash diske yukleyen bisi googledan ararsamiz microsoft usb tool diye cikar yuksek ihtimal.

Bu tür programlar gerekeceğini düşünmemiştim.Yukardaki arkadaşın verdiği programla da oluyor.O program da biraz basit.Yalnız dosyaları flasha bootlarken biraz zaman alıyor.

microsoftun programı da w7 için: tüm windowslar için güzel bir program verildi forumda bulamadım

Flasha bootlamak formattan bile uzun sürebilir(win7de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 23 Kasım 2011; 14:49:43 >
  • winto flash olması lazım windowslar için
  • XPde de yaklaşık 20 dakika felan sürüyor.Format&yükleme zaten 30 dakika sürüyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.