Merhaba, Dreamweaver'da flash buton yaptım ama Türkçe karakterleri göstermiyor. Biri bana yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkür ederim.
dreamweaver da flash buton nasıl yapılıyor?
dreamweaver in içindeki hazır flash butonları mı diyorsun?
sanırım fontla alakalı birşey bazı fontlarda turkçe karakter yokken bazılarında vvardır. arial turk de dene yada netten font indirip windows dizinindeki fonts klasörüne kaydet daha sonra arapça bile yazabilirsin yada türkkçe yazıp arap harfi süsü verebilirsin yok geçen ben indirdim hoşuma gittide takıldım biraz
Evet, Dreamweaver içindeki flash butonları diyorum. Arial ile yazdım ama yine sonuç aynı. Türkçe karakterler sembollerle gösteriliyor. Ne yapabilirim başka?
quote:
Orjinalden alıntı: wimpir
Evet, Dreamweaver içindeki flash butonları diyorum. Arial ile yazdım ama yine sonuç aynı. Türkçe karakterler sembollerle gösteriliyor. Ne yapabilirim başka?
arkadaşım mx kullanıyorsan bu sorunu yaşaman normal bende anlamadım ama bendede olmutu ilk tanıştığımda mx ile arial verdana dene bide olmaması lazım şu an denedim dreamwaver 8 ile olmadı bende
Ayhan arkadaşım, Yardım etmek istediğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi mx kullanıyorum. Ancak ben zaten Arial ve Verdana üzerinde duruyorum ama olmuyor işte, ne yapalım. Ben de artık photoshop ile yapmaya çalışacağım. Aslında Sothink DTHML Menü programım var ama onu da nasıl kullanacağım bilmiyorum. Daha doğrusu kodları kopyalıyorum ancak yapmaya çalıştığım web sayfama yerleştiremiyorum. <BODY> ... </BODY> arasına koy diyor da orada bir sürü yer var. İstediğim yere koyunca da olmuyor. :) Sanırım ben bu işi bırakacağım. Yoksa bire bir yardım almam lazım. Neyse, yine de yardım etmek isteyen varsa daha doğrusu benimle uğraşmak isteyen varsa teşekkür ediyorum şimdiden. :)