Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheAnswer™
    8 GB Transmemory ReadyBoost USB Bellek
    8GB Cruzer Micro USB Bellek
    ARkadaşlar bu usb'ler windows 7 'de çalışır mı ??

Şaka olsun diye mi sordun anlamadım ama ben ciddi ciddi cevap vereyim...

Haliyle çalışır, çalışmayacağını düşündüren nedir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantic

Alıntıları Göster
    @maniac ben kullanıyorum ve memnunum. Senin testte yazdığından daha iyi değerlerde benim cihaz. Sadece küçük dosyaları yazdırırken acayip yavaşlıyor ama bu normal zaten.

@TheAnswer™ niye çalışmasın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: maniac

quote:

Orijinalden alıntı: TheAnswer™

Şaka olsun diye mi sordun anlamadım ama ben ciddi ciddi cevap vereyim...

Haliyle çalışır, çalışmayacağını düşündüren nedir ki ?

sanırım bazı sitelerde windows 7 desteği gözükmüyor bu yüzden sorulmuş bir soru;

evet çalışır/çalışıyor.

toshiba 8 gb bende aldım sorunsuz olarak çalışmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Turuncu yanıyor.

bende mymemory den alicaktim bu flashtan, sonra ledi turuncu olanlarin cok yavas oldugunu okudum bi yerde. ilk seriler mavi renkmis.
    ama mukemmel flash bence, tam anahtarliga takmalik, dayanikli. simdi bulsam 16 ligini, ledi pembe olsa alirim vala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efefahri

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Turuncu yanıyor.

bende mymemory den alicaktim bu flashtan, sonra ledi turuncu olanlarin cok yavas oldugunu okudum bi yerde. ilk seriler mavi renkmis.
    ama mukemmel flash bence, tam anahtarliga takmalik, dayanikli. simdi bulsam 16 ligini, ledi pembe olsa alirim vala.

Alıntıları Göster
    10 gün kadar önce arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam darty'den 13 tl ye 4gb toshiba aldı. hemen bi test yaptım 9-10 mb gibi bir yazma hızı var. 8gb lık toshibalardan (8mb/s civarı) birazcık daha hızlı. Readyboost etiketinin arkasında duruyor toshiba takdir ettim doğrusu. Bir de flash yonganın mucidi de toshibaymış zaten bir daha gözüme girdiler. Vistanın readyboost testi hatalıydı. portable hdd yi bile bikaçkez test edince uygun gösteriyordu. Win7 de ise öyle değil. Benim kingston dt 102 16gb saniyedeki okuma 20-22 mb yazma 5-6 mb hızlarıyla readyboost testini geçemiyor. Ama kingston 8gb micro sd class 4 rahat geçiyor. Zaten dikkat ettim birçok sd bellek yazma hızı olarak flashlardan daha iyi. Aslında bu başlığın bir benzerini de flash kartlar için yapmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

10 gün kadar önce arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam darty'den 13 tl ye 4gb toshiba aldı. hemen bi test yaptım 9-10 mb gibi bir yazma hızı var. 8gb lık toshibalardan (8mb/s civarı) birazcık daha hızlı. Readyboost etiketinin arkasında duruyor toshiba takdir ettim doğrusu. Bir de flash yonganın mucidi de toshibaymış zaten bir daha gözüme girdiler. Vistanın readyboost testi hatalıydı. portable hdd yi bile bikaçkez test edince uygun gösteriyordu. Win7 de ise öyle değil. Benim kingston dt 102 16gb saniyedeki okuma 20-22 mb yazma 5-6 mb hızlarıyla readyboost testini geçemiyor. Ama kingston 8gb micro sd class 4 rahat geçiyor. Zaten dikkat ettim birçok sd bellek yazma hızı olarak flashlardan daha iyi. Aslında bu başlığın bir benzerini de flash kartlar için yapmak lazım.

Alıntıları Göster
    Toshiba 8 gb

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Toshiba 8 gb

Alıntıları Göster
    Aranızda en şanslılardan biri beim heralde, 6 ay önce kampanyayla aldığım işimi ögrsün yeter dediğim adata 8gb beyaz usb nin tam 30 mbs sabit okuma hızıvar, ama yazma hızı pek iç açıcı değil, 6 mbs

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Aranızda en şanslılardan biri beim heralde, 6 ay önce kampanyayla aldığım işimi ögrsün yeter dediğim adata 8gb beyaz usb nin tam 30 mbs sabit okuma hızıvar, ama yazma hızı pek iç açıcı değil, 6 mbs

Alıntıları Göster
    Emektar Kingston DataTraveler ile yeni aldığım Transcend JetFlash 600

1GB Kingston DataTraveler

8GB Transcend JetFlash 600

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Emektar Kingston DataTraveler ile yeni aldığım Transcend JetFlash 600

1GB Kingston DataTraveler

8GB Transcend JetFlash 600

Alıntıları Göster
    Bende Sandisk microSD class6 mobil utra var hem flash bellke hemde micro sd olrak kullanıyorum onuda ekleyim dedim flash bellek olarak kullandıgım için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meego -- 18 Eylül 2010; 18:46:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meego

Bende Sandisk microSD class6 mobil utra var hem flash bellke hemde micro sd olrak kullanıyorum onuda ekleyim dedim flash bellek olarak kullandıgım için:

Alıntıları Göster
    merhana arkadaslar

sizlere iki urununun test sonuclarını vermeye calısacagım

ilk orunumuz sunan satısı olmayan ama ıkıncı el olarak bulabılecegınız

SanDisk Cruzer Crossfire 4.0GB USB Flash Drive SDCZG-4096

ikinci urun olarak suan satısı bulunan Toshiba™ U3 16 GB USB Bellek

• quote:

Orijinalden alıntı: DJWORD

merhana arkadaslar

sizlere iki urununun test sonuclarını vermeye calısacagım

ilk orunumuz sunan satısı olmayan ama ıkıncı el olarak bulabılecegınız

SanDisk Cruzer Crossfire 4.0GB USB Flash Drive SDCZG-4096

ikinci urun olarak suan satısı bulunan Toshiba™ U3 16 GB USB Bellek

Alıntıları Göster
    Bende araştırdıktan sonra pazar günü usb belleğimi sipariş verdim, şuanda elime geçti ve 1 2 test yaptım. Aldığım bellek Bigboy 16GB Usb Bellek BUSBML20/16G
    http://www.hepsiburada.com/Liste/bigboy-16gb-usb-bellek-busbml2016g/ProductDetails.aspx?productId=bd750179&categoryId=970

ilk sayfadaki @NikeNeGerek yaptığı testten yaklaşık 2mb daha yüksek bi sonuç çıkmış.
    şuanda çok memnunum usb belleğimden tavsiyede ederim. sadece kapağı biraz düşük kalite onun dışında f/p bakımından ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueX -- 21 Eylül 2010; 13:33:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

Bende araştırdıktan sonra pazar günü usb belleğimi sipariş verdim, şuanda elime geçti ve 1 2 test yaptım. Aldığım bellek Bigboy 16GB Usb Bellek BUSBML20/16G
    http://www.hepsiburada.com/Liste/bigboy-16gb-usb-bellek-busbml2016g/ProductDetails.aspx?productId=bd750179&categoryId=970

ilk sayfadaki @NikeNeGerek yaptığı testten yaklaşık 2mb daha yüksek bi sonuç çıkmış.
    şuanda çok memnunum usb belleğimden tavsiyede ederim. sadece kapağı biraz düşük kalite onun dışında f/p bakımından ideal.

Alıntıları Göster
    Transcend JetFlash 8 GB JF620 Usb Bellek Ultra Speed Beyaz

Biraz düşük geldi bana. Bugün hepsi burada.com'dan aldım. 32 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quickdiver -- 13 Kasım 2010; 0:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quickdiver

Transcend JetFlash 8 GB JF620 Usb Bellek Ultra Speed Beyaz

Biraz düşük geldi bana. Bugün hepsi burada.com'dan aldım. 32 lira

Alıntıları Göster
    8gb cruzer contourum vardı 1gbtı 1dkda yazıyordu.onu sattım .şimdi yeni bitane almayı düşünüyorum.
    sandisk cruzer contour mu?
    corsair voyager gt mi?
    corsair voyager gtr mı?
    hangisini önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

@delimavii67 şöyle birşey buldum, denemesi senden:

USB belleklerinizin dosya sistemini Fat/Fat32'den NTFS'ye dönüştürmeniz mümkün...

İlk önce nasıl yapıldığını, makalenin sonunda ise faydalarını açıklamaya çalışayım..

Adım Adım Anlatım

* Öncelikle, Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet seçiyoruz.

Daha sonra açılan küçük pencereden disk yönetimi seçiyoruz

* Açılan bu yeni pencereden de, Disk Sürücüsü sekmesindeki o an takılı olan flash belleğimizin markası neyse üzerine sağ tıklayıp Özellikleri seçiyoruz..

Özellikleri tıkladıktan sonra açılan bu yeni pencerenin donanım sekmesinden flash disk modelimizi seçiyoruz ve özellikler tıklıyoruz üst menüsündeki ilkeler sekmesini tıkladıktan sonra Performans için en iyi duruma getir seçeneğini seçiyoruz ve açık olan tüm pencerelerden tamam deyip çıkıyoruz.

Artık USB belleğimize NTFS dosya sistemi özelliğini kazandırabiliriz.. Önce Bilgisayarım'a girip, USB belleğimize sağ tıklıyor ve Biçimlendir'i seçiyoruz

Aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere artık Dosya Sistemi dizininden NTFS'yi seçtikten sonra Hızlı Biçimlendir kutucuğunu da işaretleyip, tama 'ı tıkladıktan sonra işlemlerimizi bitirmiş oluyoruz...

Alıntı

Alıntıları Göster
    Bu konuda kesinlikle bir mesajım bulunsun takip için önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

Bu konuda kesinlikle bir mesajım bulunsun takip için önemli.

Alıntıları Göster
    4GB önerisi var mı?
    f/p endeksi yüksek..
    lg ses ev sinema sistemim 4 gb dan fazlasını görmüyor DA...
    "LG HT353SD"
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

4GB önerisi var mı?
    f/p endeksi yüksek..
    lg ses ev sinema sistemim 4 gb dan fazlasını görmüyor DA...
    "LG HT353SD"

Alıntıları Göster
    Arkadaslar GG de şu ilanı incelerseniz size zahmet sizce bu orjinal midir? adam adıma fatura kesecek 5 yıl garantisi var, 10mb yazma 20mb okuma hızı var diyor. Fiyat ise müthiş kargo dahil 29.90 16 gb dt-101
    link:http://urun.gittigidiyor.com/KINGSTON-DATATRAVELER-101-16-GB-USB-BELLEK_W0QQidZZ33018744

Birde ürün adamın dediği gibi değil ise gg'da para transverini onaylamayıp paramı geri alabilir miyim bunun bir şartı fln var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: redjunglefowl

Arkadaslar GG de şu ilanı incelerseniz size zahmet sizce bu orjinal midir? adam adıma fatura kesecek 5 yıl garantisi var, 10mb yazma 20mb okuma hızı var diyor. Fiyat ise müthiş kargo dahil 29.90 16 gb dt-101
    link:http://urun.gittigidiyor.com/KINGSTON-DATATRAVELER-101-16-GB-USB-BELLEK_W0QQidZZ33018744

Birde ürün adamın dediği gibi değil ise gg'da para transverini onaylamayıp paramı geri alabilir miyim bunun bir şartı fln var mı?

Alıntıları Göster
    Vatanda gördüm. Eğer dediği hızı sağlayabiliyorsa f/p oranı çok iyi gibi geldi bana. Fiyatı 59 lira. Ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/transcend-ts16gjf600-16-gb-jf600-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=43512

Kapasite : 16 GB
    Okuma Hızı : 32 MB/s
    Yazma Hızı : 18 MB/s

Fakat bazı yorumlarda hızın denildiği kadar olmadığını ilk 2-3 gb'den sonra yazma hızının yarıya düştüğü söylenmiş. Bu konudaki testlerde de 11 mb/s hız testi sonucu. Kullanan varsa tecrübesini aktarsın alım sürecimizi kolaylaştırsın :) Aynı modelin 8gb'lik modeli de benzer hız değerlerine mi sahiptir? 8 ve 16 gb boyutlarda f/p oranı daha güzel ürünler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supertac -- 5 Aralık 2010; 13:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: supertac

Vatanda gördüm. Eğer dediği hızı sağlayabiliyorsa f/p oranı çok iyi gibi geldi bana. Fiyatı 59 lira. Ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/transcend-ts16gjf600-16-gb-jf600-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=43512

Fakat bazı yorumlarda hızın denildiği kadar olmadığını ilk 2-3 gb'den sonra yazma hızının yarıya düştüğü söylenmiş. Bu konudaki testlerde de 11 mb/s hız testi sonucu. Kullanan varsa tecrübesini aktarsın alım sürecimizi kolaylaştırsın :) Aynı modelin 8gb'lik modeli de benzer hız değerlerine mi sahiptir? 8 ve 16 gb boyutlarda f/p oranı daha güzel ürünler var mı?

aynı üründen sipariş verdim geldiğinde test sonucunu koyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniperson

quote:

aynı üründen sipariş verdim geldiğinde test sonucunu koyarım.

Alıntıları Göster
    Merakla bekliyorum.

• quote:

Merakla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1021&uid=114545

HP 4GB HPV165W-B USB Bellek
    Bellek : 4 GB
    Yazma Hızı : 7 MB/s
    Okuma Hızı : 25 MB/s
    Harici Bağlantı Noktaları : Usb 2.0
    İşletim Sistemi Uyumu : Windows 7, Windows Vista, Windows Xp
    Garanti Süresi: : 24 Ay

bu ÜRÜN NASIL...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.