Flash diski bilgisayara taktığımda "win32/autorun.EV"solucan diye bir virüs uyarısı alıyorum. Flash diski biçimlendirdim, sildim vs vs. Olmuyor. Bu bir virüs müdür ? yoksa otomatik çalısmasını sağlayan bir script midir ? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara duyurulur !
bu sıkça karşılaşılan bi virüs. benim de başıma gelmişti. silinmio. onnunla yaşamasını öğreneceksin artık
virüsdür.sen flash diski biçimlendirsen bile diğer sabit disklerinde de olduğu için flash diskine bulaşıyor hemen. orumda AUTORUN VİRÜS şeklinde arattırırsın birçok çözüme ulaşabilirsin. Saygılar
önemli bilgilerini al biçimlendir
quote:
Orjinalden alıntı: 35tam35
bu sıkça karşılaşılan bi virüs. benim de başıma gelmişti. silinmio. onnunla yaşamasını öğreneceksin artık
kim demiş silinmiyor :)olur mu yahu öyle şey. 5dk lık bir işlem ile silebilirsin.ama arkadaşın forumda iyi bir arama yapması lazım
nette drakula virüs silici diye bir program var indir bütün disklerini taşınır yada taşınmaz hepsini tak programı çalıştır sana yol gösterir ve restartı kendisi yapar virüsü siler geçmiş olsun
nod32 yi indir bilgisayarına bütün güncelleştirmelerini yap. bilgisayarını vede flash diskini komple tara ve temizle hiçbir sorun kalmayacaktır ben nod 32 den başka o virüsü silen antivir. programı görmedim avast var mesela görmüyo bile o virüsü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme