Merhaba arkadaşlar. Asus marka laptop var elimde. CD-ROM da bi sorun var sanırım cd okumuyor bu yüzden Flash bellek ile vista kurulumu yapmayı düşündüm. Ama düşündügüm gibi gitmedi pek. 2 gündür uğraşıorm. Flash bellegi hazır hale getirdim ama bitürlü açılıken okumuyor PC. Biostan önceligi Removable Device(çıkarılabilir bellek)'e verdim ama açılırken Flash'ın LED ışığı bi kaç saniye yanıyor daha sonra vista oturumunu açmaya başlıyor. Flash'ı normal masa üstümde denedim gayet normal bi şekilde formata başlıyor. Bi türlü anlayamadım yardımcı olabilirseniz minnettar olurum. Saygılarımla/Selametle.
Bekir ÜNLÜ
laptopta pcyi aç sonra setupu başlat illa windows kapalıyken nie atıon ? ayrıca laptoptada first device yazanı Usb Port olarak seçtiğine eminmisiN? sorun olmaması lazm ilginç
flash diski hazır hale getirdim demişsin. ne yaptın ?
Evet biostan usb seçtim zaten açılırken usb devreye giriyo ışığı yanıp sönüyo fln sonradan başlıyor işleme. Direk yükleme yapcam ama üzerine yükleme yapıyor. 2 tane windows oluyor ozamanda pc de.... Hazır hale getirdim derken. Bazı boot işlemleri var Flash'ı, pc nin tanımlaması için.
:S
Muhtemelen sorun biostadır orayı kurcalayın.
arkadaşım asus modelini belitmemişsin ama birde 1gb lık bellek dene bendede aynı sorun oldu benim laptop 1gb üstünü desteklemiyormuş 1 gb la idare edirorum bir dene derim