Bildirim
Flash Distke sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Her yolu denedim derken gizli dosyaları gösterme seçeneğini açarak denediğini farzediyorum. Çok önemli bir dosya değilse flash disk'e format atabilirsin. Virüs spy falan varsa o da temizlenmiş olur ki bana var gibi geldi... -
DostuM senin sorununu Kesin biliyorum
Banada oLdu çüünkü Makinan virüs var
yada fLahBellek Üzerindeki cip bellekleri silindi sen onu başka Makinada dene -
flash diske nasil format atarim ?
her yolu denedim inan
hatta attim dosyanin adi yeni klasor du
yeni klasor actigimda yeni klasor (2) diye aciyor -
Senin Kullandığın Pcde sorun Var yada flash Bellek De başka Pc Varsa onda test et aynı Sorun varsa garantiye yolla -
baska bilgisayarda da denedim gene ayni ici bombos ama dolu gozukuyor
flash diske format nasil atabilirim! -
hadi arkadaslar bi cvp lutfen -
C ye gir orda çıkartılla Bilir disk var sağ tıkla biçimLendire tıkla sonra tamam de format atarsın
ama yine olmazzsa Seni Bellegi Yolla Garantiye -
yeni klasor olustururken sonuna (2) ekliyor olmasi hali hazirda yeni klasor diye bir klasorun varligini gosterir. Ilk cevap yazan arkadas bir varsayimda bulunmus ama gorunen o ki yanilmis :) sen once bir gizli dosyalari gormesini sagla, ondan sonra bir bak flash diske. -
Bu flash disklerin içine kolay virüs giriyor yada bozuluyor.. bunun için yapman gereken flash diskini biçimlendirmek fakat biçimlendirince içindeki herşey silinir, bir nevi format atmak diyebiliriz.. flash disk sürücüne sag tıkla<biçimlendir de atmış olursun.. -
format = bicimlendirme , birisi ingilizce digeri bu kelime icin kullanilan turkce karsiligi. "bir nevi" hafif kaliyor yani . :) -
nese saoulun yardımlariniz icin
format : bicimlendir iste herneyse yaptim ondan ama bi sorun daha cikti hehe
ici tamamen bos suan 2gb bos alan var ama bicimlendirmeden once icinden zarar gelmesin die aldigim dosyalar masaustunde olmasina ragmen bicimlenmis :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X