üniversite içerisinde kurduğumuz bir grup için web sayfası hazırlıyorum. grup elemanlarını listeleyeceğim. bu listeleme flash sahnesinde olacak.
grup üyelerine ait isim,fakülte ve resimleri gibi bilgileri php ile çekiyorum. gerekirse XML e de aktarırım ancak flash bölümünde sayfalamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. üye sayısı sürekli değişiyor dolayısıyla veri tabanından gelen veri sayısı da değişiyor. flash sahnesine 2 tane ok işareti koyacağım ( < > şeklinde olabilir ). bu ok işaretleri ile üye bilgileri arasında gezeceğim. oklardan birine basınca bir önceki üyeye ait bilgileri gösterecek diğer ok ise sonraki üye bilgilerini.
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. php kodlaması hazır. php ile verileri çekip flash a aktarabiliyorum ancak sayfalamayı söylediğim gibi nasıl yaparım bilemiyorum.
flash a veri aktarırken dizi olarak aktarmaya çalış eğer olmazsa eval komutu ile diziye çeviren bir program yaz sonra sayfaya sığan veri sayısına göre diziden çekersin
Xml e geçip .childNodes.length; ile kayıtların sayısını buldurabilirsin, kayıtlar arası geçişide bi fonksiyonla yapabilirisin.