Şimdi Ara

Flash oyun yapma programı verebilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biri bana flash oyun yapma programı verebilirmi?

• macromedia flash ile yapabilirsin,gugıl hazretlerinden aratabilirsin.(Nasıl yapııldıgı hakkında hic bir fikrim yok :/)
  • Flash oyun ypamak öyle kolay birşey değil... Actionscript 3 öğrenmen gerek ilk önce
  • ya flash oyun falan filan yapmak öle bişi beceremezsiniz ne kadar foruma baktıysan hep link hep link ama ortada bişi yok siz uğraşmayın emeğiniz boşa gider oyun yapmak boş hayal büyüyün gidin ea games'de çalışın beceremezsiniz
  • flash oyun yapmak o kadar zor bir şey değil bana da ilkin çok zor gelmişti 1-2 ay içinde öğreniyorsun ve actionscript 3 'ü tamamen öğrenmene de gerek yok internette bir sürü örnek var onlara baka baka öğrendim hiç zor olmadı :)
  • Flash oyun değil ama street fighter tarzı oyunlar yapmak istiyosan sana 2D fight maker ı tavsiye ederim yada M.U.G.E.N. i tavsiye ederim bu arada üstüne gitmeyin çocuğun burası bir forum ve istediğini sorar cevap ta alır kouyla alakası olmayanlar cevaplar atmayın ve kimsenin de hevesini kırmayın YANİ POST KASMAYINNN Sanada oyun yaparken bol şans :D

• Tesekurler paylasim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.