Şimdi Ara

Flash sitem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamın servisi için tasarladığım web sitesi. Flash kullanarak yaptım. Birkaç ufak hata dışında tamamlandı. Yorumlarınızı bekliyorum..

www.starotoservis.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostControl666 -- 22 Temmuz 2009; 10:09:28 >

• Hocam sitede çok fazla siyah ve tonları kullanılmış. Biraz daha farklı renkler ile daha iyi görünebilir. Ayrıca butonlar üzerindeki font seçimi de daha farklı olabilir idi. Takvimde kayma var :-)
  • Dostum yorumlar için teşekkür ederim..renk olayı evet biraz karanlık oldu ama inan diğer renklerde de çok hoşuma gitmedi. takvim kaymasını düzelteceğim..
  • fena değil..renkler çok uyumsuz olmuş bence
    site konusunda bizde uygun fiyatlarla kaliteli tasarım var.
    bizden yardım alabilirsiniz.

biz bu işte 1 numarayız.
    www.destgrup.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killer-seller -- 24 Temmuz 2009; 18:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer-seller

fena değil..renkler çok uyumsuz olmuş bence
    site konusunda bizde uygun fiyatlarla kaliteli tasarım var.
    bizden yardım alabilirsiniz.

biz bu işte 1 numarayız.
    www.destgrup.com

Hocam siz bu işi profesyonel olarak yapıyor ve ekmek kazanıyorsunuz. Ben sadece hobi olarak uğraşıyorum. O siteyide kayınpederimin dükkanı için yaptım..Size çalışmalarınızda sonsuz başarılar dilerim...
  • adam reklamını yapmışta dest grupmudur nedir adamların kendi siteleri dökülüyor resimler kalitesiz özensiz kendine böyle özensiz iş yapan başkasına nasıl iş yapar bilmiyorum zaten referanslarını bile verememişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanergul

adam reklamını yapmışta dest grupmudur nedir adamların kendi siteleri dökülüyor resimler kalitesiz özensiz kendine böyle özensiz iş yapan başkasına nasıl iş yapar bilmiyorum zaten referanslarını bile verememişler.

yani...
  • ya forumda bi abzürtlükmü var bende sayfalar yarım yamalak açılıyor. ne bileyim resimler gelmiyor. bi acaiplik var ama başka tarayıcıdan başka bilgisayardan da denedim aynı problem. alla allaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.