Şimdi Ara

Flash Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir bütün web tarayıcılarında (chrome, firefox, opera, ie) flash bazlı oyunlarda ve videolarda takılmalar, frame atlamalar oluyor. Oyunlarda zaman zaman saniyede 4-5 kareye kadar düşüyor. Videolarda ise youtube'dan veya başka bir yerden izlerken görüntü dururken ses devam ediyor ve birkaç saniye sonra yine görüntü oynamaya devam ediyor. Herhangi bir hız sorunum yok. 8mbit bağlantı kullanıyorum. Flash playerın ve java'nın en son güncellemeleri mevcut. Windows 7 64bit kullanıyorum ve onunda bütün güncellemeleri yapıldı. Virüs yemiş olabileceğim düşündüm. Fakat combofixle tarattıktan sonra birde nod32 ile tarattım pcyi ama değişen bir şey olmadı. Ekran kartıyla ilgili bir sorun diyecek olursanızda AMD Radeon Hd 6250 kullanıyorum ve amdnin kendi driver sitesinde driverlarını bulamadığım için toshibanın sitesinden indirdim. İndirdiğim driver AMD Display Driver(v2.1.0.2; 07-06-2011; 140.63M). Laptopun genel özellikleri:

Satellite C655D-S5200
    AMD C-50 Processor 1.00 GHz
    3 gb ram
    AMD Radeon Hd 6250
    Windows 7 Home Premium 64bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogaNmgc -- 4 Temmuz 2012; 14:47:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.