Şimdi Ara

Flash yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici tepe flaşi almayi düşünüyorum . Fazla detayli bilgim yook fakat bildiğim Yongnuo marka flaşların iyi olduğu. Fiyat performans olarak uygun model önerir misiniz ? Fazla para vermeyi düşünmüyorum . Ve en uygun nerden satın alabilirim . Ayrica ikinci el tavsiye eder misiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentkhan -- 10 Eylül 2015; 21:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pixel Mago veya Yongnuo olabilir ekonomik olan markalar arasında. En mantıklısı Hong Kong veya Çin'den almak. Ben oradan aldım.
  • Hangi siteden aldınız ve ülke girişlerinde sorun yaşadınız mı ? Belirli bi tutardan sonra yurtdışından alışverişlerde vergi sorunları yaşanıldığını okumuştum . Tam fiyat limitini bilmesemde duymuştum . Bide hangi modellerini tavsiye edersiniz ? Teşekkürle yorumunuz için

• Pixel Mago zaten tek model. Yani kendisi bir model. Birde pixel in GN65 i var onu almayın. Zaten ETTL var. Pixel de ayrıca rom güncellemesi de yapılabiliyor. Ben aldığımda 20-100mm gibi bir desteği vardı sanırım tam emin değilim, güncelleme yaparak E-TTL modunda 20-200 de sorunsuz çalışmasını sağladım. Ancak bir Canon - nikon orijinal ürünlerinin yerini tutmuyor. 85-90 Dolar civarında Aliexpress ten aldım. Hatta 2 tane aldım ben farklı zamanlarda. Pixel de yarici bir tetikleyici olmadan master slave de çalışıyor. 3. de sipariş edeceğim. Ayaklıkları güzel, led lambası da oldukça iyi.

Bir tanesini tepe flaşına takıp diğer flaşı slave konumunda belirli mesafelerde çok güzel tetikliyor. böyle durumda sıkıntı olacaksa ya tepeye ya geriye çeviriyorum kafasını. Açılı ve kafası sağa sola dönebiliyor. Ancak 30 - 40 çekim sonrası ısınmaya başlıyor. Birde dikkat edilmesi gerekir pilleri çok ısıtıyor. Bende 4 takım pil var, anca yetiyor. Çünkü ısındığı için bazen çıkartmak zorunda kalıyorum yani pilleri değiştiriyorum, soğumaları esnasında diğer takımla devam ediyorum.

Yongnuo nun E-TTL olanları pahalı. Yani Pixel'e göre pahalı. Ben Yongnuo ya pek ısınamadım. Bir tane üst seviye muhtemelen 600ex gibi bir flaş daha almayı düşünüyorum. Gerçi çoklu kullanım için değil. Bazen ba sın toplantısı gibi yerlerde pixel istediğimi yapmamı engelliyor. Zaman gerekiyor ancak 10 sn zaman bile böyle ortamlarda ciddi zaman.

75 Euro gümrük limiti var. Ben özellikle satıcı ile iletişime geçip eğer rakam beyan edeceklerse ve dolar olarak beyan edilecek ise düşük etmelerini söyledim. gümrükte sorun çıkmadı. Fakat sık alış veriş yaptığım zamanlar da evdeki başka kişilerin üzerinden alıyorum ki adres aynı bile olsa sıkıntı çıkmasın diye önlem alıyorum. Şimdiye kadar aldığım ürünlerin sadece bir tanesi gümrükte kontrole girdi. Haricinde hep sorun olmadan geldi. Onda da çok cüzi bir kontrol parası alabiliyorlar haberin olsun.

Dilersen aynı ürünleri TR içerisinde satan da var.

• Pixel mago kullanıyorum, tavsiye ederim,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    samsung c 300 acil yardim
    18 yıl önce açıldı
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.