Şimdi Ara

Flashget mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı kardeşimle ortak kullanıyoruz. Az önce bilgisayarı açtığımda gördüm yanında funshion adlı bir program daha vardı onu silebildim fakat flashget mini'yi silemiyorum. "flashgetext.dll" dosyası kullanımda diyor. İşlemlerden kapatayım dedim fakat ctrl+alt+delete yaptığımda windows görev yöneticisi ekrana gelmiyor. Başlat-Çalıştır-msconfig-hizmetler'den kapatayım dedim orada yok. Bu arada programın orjinal dili falan çince funshion adlı program da çinceydi ve internet explorerda açılış sayfası çince bir sayfaya dönüştü. Sanırım bu program bilgisayarımı aşırı yavaşlatıyor. Misal bilgisayar açılırken hoşgeldiniz ekranı yaklaşık 45sn kadar duruyor. Başlangıç'taki programların tamamiyle açılması yaklaşık 2 dk sürüyor. Bu programı bilgisayarımdan def edersem problem ortadan kalkar diye düşünüyorum. Yardımcı olabilen olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Dediğin sorunu şu programla çözebilirsin. Bu program diğer programlar tarafından kullanımda olan dosyalar üzerinde silme ve taşıma işlemleri yapmak için kullanılıyor.

UNLOCKER 1.8.7
    http://ccollomb.free.fr/unlocker/

İnşallah sorununu çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRDeNGeÇTi_ -- 18 Ağustos 2008; 20:24:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.