Şimdi Ara

Flashgetin rapidshare premiumda kota sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rapid premium üyeliğim var ve dosyalarımı flashget programı ile indiriyorumdum. Günlük indirme limitimde 10 gb olmakta olup en fazla 9 gb lık kısmını kullabilmekteyim. 1 hafta önce 50 gb olan limitim 1 hafta sonra 8 gb ya kadar düştü. Bir deneme yaptım ve flasgette 10 mb bir dosya indirdim rapidshare kotasına baktım tam 50 mb limitten düşmüş. Mozilladan indirme yaptım herşey normal. Bu gibi sorun sizlerdede varmı.Şu an flashgeti bıraktım getright kullanıyorum kota normal gidiyor.

• Flashget'in 1.80 sürümünü kullan o sürümde bu problem yok
  • Bir dosyayı birden fazla parçada çekmeniz halinde, indirilen dosya büyüklüğünün kota sayacından daha fazla gözükmesi normaldir. İlgili sitelerin yardım sayfalarında da bundan bahsedilmektedir. Ya tek parçada indireceksiniz ya da kotanın fazla yazılmasını göz ardı edeceksiniz.
  • Dosyaları 10 a bölmek yerine tek parça halinde indirin
  • Rapidshare sıkça sorulan sorulara baksaydınız keşke...Rapidshare serverları zaten sağlam veriyorlar veriyi,5 parça çekmeyin.Parçalı çektiğiniz için böyle oluyor.Tıpkı bi browser gibi,birer parça halinde çekin dosyaları...
  • bilgiler için teşekkürler herkese. yatmadan önce baktım, tam download'a başlayacakken.. hepsini tek parçalı indirme'ye çevirdim. bir part'ı başlattım hemen, dediğiniz gibi aynı hızda indiriyor.. rapid'in sunucularının gücü bu da heralde.. teşekkürler tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.