bu mesajın özetini sunrise bölümünün içinde yazdım ama herkes sunrise a konsantre oldugu için kimse yanıtlamadı malesef.
sorunum şu;
flashlamak için gereken herşeyi yapıyorum telefona format, hafıza kartına format. ardından bilgisayardan nokia ile iligli seyleri siliyorum. jaf ı yukluyorum. sonra ovi yi yukluyorum telefonu bilgisayra baglayıp suruculerinin yukledip yuklenmediğini kontrol ediyorum. ve telefonu bilgisayra baglayıp offline moduna alıp, ovi suit ile iligli şeyleri task managerdan kapatıp. jaf için gereken offline, crt, dead, gibi herşeyi sırasıyla yapıyorum. flash a basıp evet dedikten sonra telefonun açma kapama dugmesine belli bir sure basıyorum ve jaf da telefon bulundu diyor fakat sonra aşağıdaki uyarıyı alıyorum ve ok ye bastıktan sonra jaf kapanıyor ve flash atılmıyor.
defalarca denedim sorunu bulamadım. şu an telefonumda sunrise 1.3.2 yuklu ve bunu yuklerken buradaki yukleme metodunu kullanmıstımhttp://forum.donanimhaber.com/m_41997887/tm.htm orada use ini , factory ve normal mode secenekleri secilmiyor. nedir nerede problem var tıklnılar yerlerin değişmesi gerekir mi yardımcı olabilir misiniz?
buarada sistemim win7 ultimate 64 bit.
saygılar...
orjinal v52 exe yi yuklemedim ondan olaiblir mi acaba?
yukledim olmadı yine. yok mu hiç bilgisi olan??
Ben cihazımda Sunrise 1.3.2 yüklü ile Nokia Software Update (NSU) programı yardımı ile orjinal v52 yaptım. Daha sonra v52 cfw'lerini yüklemeye başladım. Bu yöntemi denemelisin bence.
zaten başka secenek kalmadı fakat aklıma birşey takıldı. nsu ile yazılımı guncellediğimizde telefon tamamen çökmüyor muydu? yani hackli orjinal yazılım yapmak gerek miyor mu? yanıt için teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: byakman
Ben cihazımda Sunrise 1.3.2 yüklü ile Nokia Software Update (NSU) programı yardımı ile orjinal v52 yaptım. Daha sonra v52 cfw'lerini yüklemeye başladım. Bu yöntemi denemelisin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: sotsun zaten başka secenek kalmadı fakat aklıma birşey takıldı. nsu ile yazılımı guncellediğimizde telefon tamamen çökmüyor muydu? yani hackli orjinal yazılım yapmak gerek miyor mu? yanıt için teşekkür ederim..
Valla ben bu şekilde yaptım çökme problemi falan olmadı. NSU'nun eski sürümlerinde vardı sanırım o problem. Nokia'nın kendi sitesindeki son sürümle yaptım ben.
yabancı forum da xp sp3 degilde sp2 olarak dene dendi, denedim olmadı şimdi son çare olarak bu programı onerdi yabancı forumda birihttp://forum.dailymobile.se/index.php?topic=38605.0 onu deneyeceğim son şans...teşekkür ederim tekrardan ;)
quote:
Orijinalden alıntı: byakman
quote:
Orijinalden alıntı: sotsun zaten başka secenek kalmadı fakat aklıma birşey takıldı. nsu ile yazılımı guncellediğimizde telefon tamamen çökmüyor muydu? yani hackli orjinal yazılım yapmak gerek miyor mu? yanıt için teşekkür ederim..
Valla ben bu şekilde yaptım çökme problemi falan olmadı. NSU'nun eski sürümlerinde vardı sanırım o problem. Nokia'nın kendi sitesindeki son sürümle yaptım ben.
şimdi nsu ile 52 update i yapıp sonra flashlamayı deneyecegim :(
nsu ile 52 ye geçtim flashlamada aynı sorun devam ediyor :(
kendikendime yazıp cevap veriyorum ama sunrise ı use ini ye tiklayarak falan yuklemenin bir yolu var mı bu yontemlerle surekli hata alıyorum flashta ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme