Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin yönetmeni Seth Grahame Smith olacak galiba.Başka yönetmen bulamadılar mı acaba filme olan ilgim inanılmaz azaldı şuan da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 5 Ekim 2015; 19:45:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Chris Miller ve Phil Lord yönetir diye beklerken kim geldi ya. Yazma olayını geçtim adamın sadece 2 bölüm dizi yönetmişliği var.
  • En çok filmini beklediğim karakter oysa. İnanın Batman'in ve Superman'in solo filmlerinden bile daha fazla merak ediyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim belki de iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ayrıca kesin değilmiş haber.
  • Şu filmi de Zack yönetse olmuyor mu arkadaş zaten üç yıl var.

• Bu çocuk koşar aga. Zack'ten alışıla gelmiş nokta atışı bir seçim daha. Ezra
    The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton
  • Geekyapar - marvelcan the-flash-filmine-yeni-bir-yonetmen-bulundu-bizim-iyimserlik-puani-bir-yarilandi
    marvelcan gene iş başında :)

''Malumunuz, DC şu sıralar harıl harıl bir sinematik evren kurma konusunda çalışıyor; tüm bunların üzerine dayandığı sütun da Batman v. Superman: Dawn of Justice. İçerisinde DC Comics’in “benim” diyen hemen hemen tüm kahramanlarını bulunduracak''
    bazı kelimelerle içten içe giydirmeye çalışmış arkadaş. daha 2018 yılında çıkıcak bir film içinde karamsarmış marvelcan

• Ezra Miller çok sağlam oynuyor saçlar da gitmiş bence bu rolün üstesinden gelcek..
    Zack'in zamanı yok ki yönetsin. 2 tane JL filmi var yöneteceği ve şu anda HBO ile Watchmen dizisi üzerinde çalışıyor. Tüm bunlardan ayrı olarakta DCEU'nun liderliğini yapıyor. Yeterince meşgul yani.
  • Watchman'in dizisi mi geliyor? İlk defa duyuyorum link? Çok mutluyum lan.

Bütün Watchman karalterleri var değil mi?

• Flash ın kostümü injustice god among us a ta ki haline benzeyecekmiş son dedikodular bu yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 10 Ekim 2015; 10:10:23 >
  • hay tipini sevdiğim, çuval gibi de fiziği var...
  • Filmde Bart Allen olsa çok iyi olur ya.Hayranıyım da. :d
    Sizce olur mu?Olsaa güzel olur muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

Filmde Bart Allen olsa çok iyi olur ya.Hayranıyım da. :d
    Sizce olur mu?Olsaa güzel olur muydu?

Olmaz

• Charles Roven, şu anda senaryonun yazılmakta olduğunu ve daha işin başında olduklarını söylemiş.
  • Aynı zamanda Charles Roven Grant Gustin in canlandırdığı flash tan daha farklı bir flash göreceğimizi söylemiş sinema evreninde.Bir de tekrar onaylamış tv ile sinema nın farklı evrenlerde geçeceğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 11 Kasım 2015; 10:25:50 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Şu anki Flash acaba çocuksu gibi olduğu için mi dedi bilmiyorum ama Flashpoint Paradox olunca diziden kat be kat daha ciddi bir Flash olacağı kesin.

daha ciddi bir flash göreceğiz galiba röportajda ki hava o yönde çünkü,konuşma sırasında Charles roven biz kendi evrenimizde onlar(tv evreni için diyor) kendi evrenlerinde durmaya çalışacak diyor.Bu arada flashpoint paradox u temel alırsa film baya efsane olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 11 Kasım 2015; 11:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Charles Roven, şu anda senaryonun yazılmakta olduğunu ve daha işin başında olduklarını söylemiş.

bu arada cevap vermeyi unutmuşum inşallah o senaryoyu yazan isim Seth Grahame değildir,hele bir de filmi yönetirse daha da beter
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.