Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şu konsept çizimlerine bakıyorum ama ben Flashı bi türlü beğenemedim.Umarım konsept çizimlerindeki gibi olmaz.Kulakları olmayan parmakları gözüken,logosu gözükmeyen bi Flash var.Ayrıca konsept çiziminde bi kurşunu bile yakalayamıyor.Rezalet bence.
  • Zad Prime kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı karakteri tanıtmak için yapılmış bir konsept çizimi üzerinden eleştirmek saçma olmuş. Kostüm konusunda canlı bir fotoğrafı beklemek lazım bence.
    Kurşunu yakalayamıyor demen de ayrı bir saçmalık kusura bakma ama öyle yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

Ya şu konsept çizimlerine bakıyorum ama ben Flashı bi türlü beğenemedim.Umarım konsept çizimlerindeki gibi olmaz.Kulakları olmayan parmakları gözüken,logosu gözükmeyen bi Flash var.Ayrıca konsept çiziminde bi kurşunu bile yakalayamıyor.Rezalet bence.

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

Ya şu konsept çizimlerine bakıyorum ama ben Flashı bi türlü beğenemedim.Umarım konsept çizimlerindeki gibi olmaz.Kulakları olmayan parmakları gözüken,logosu gözükmeyen bi Flash var.Ayrıca konsept çiziminde bi kurşunu bile yakalayamıyor.Rezalet bence.

Yanlış mıyım?Ben normalde DCEU'u sonuna kadar destekleyen biriyim ama bunu cidden beğenmedim.

Kostümü beğenip beğenmemene bir şey demiyorum, diyemem de. "Kurşunu bile yakalayamıyor" demene koydum.
    kostüm agresif olmuş ama karakteri tanıtırlarken annesinin ölümü ve babasının hapise düşmesi sonrası takıntılı biri olacakmış barry allen.O yüzden böyle bir kostüm seçmişler gibi duruyor,sonuçta bir de dizisi var flash ın daha farklı yaklaşmaları gerekiyor karaktere aynısı olmaması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Kostümü beğenip beğenmemene bir şey demiyorum, diyemem de. "Kurşunu bile yakalayamıyor" demene koydum.
    quote:

Orijinalden alinti: Batman

Kostümü begenip begenmemene bir sey demiyorum, diyemem de. "Kursunu bile yakalayamiyor" demene koydum.

Ya öyle derken sanki biraz yavas oldugunu anlatmaya çalistim.Böyle yürüyerek kursunlari durduran bi Flash görmeyi isterdim.Belki görsel amaçli öyledir bilmiyorum filmlerde farkli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zad Prime -- 20 Ocak 2016; 23:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

kostüm agresif olmuş ama karakteri tanıtırlarken annesinin ölümü ve babasının hapise düşmesi sonrası takıntılı biri olacakmış barry allen.O yüzden böyle bir kostüm seçmişler gibi duruyor,sonuçta bir de dizisi var flash ın daha farklı yaklaşmaları gerekiyor karaktere aynısı olmaması için

Açık konuşmak gerekirse elleri veya logosu benim için çok önemli değil.Önemli olan kulakları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zad Prime -- 20 Ocak 2016; 23:53:39 >
    Olm concept art lan bu concept art. Filmden sahne değil bir şey değil.

Burada Aquaman'ın sol kolu incecik gözüküyor, öyle mi gerçekte de?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Olm concept art lan bu concept art. Filmden sahne değil bir şey değil.

Burada Aquaman'ın sol kolu incecik gözüküyor, öyle mi gerçekte de?

quote:

Orijinalden alinti: Batman

Olm concept art lan bu concept art. Filmden sahne degil bir sey degil.

Burada Aquaman'in sol kolu incecik gözüküyor, öyle mi gerçekte de?

Tamamdır.
    Ben de grupta kötü eleştrileri görünce gaza geldim doğrusu.

• Kolunu geçtim elindeki zımbırtı da Injustice'deki yani filmde olacak olan değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman bu çizimler bayağı eski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zad Prime -- 21 Ocak 2016; 0:13:55 >
  • Barry Allen, Wally West veya Jay Garrick... Bilen var mı arkadaşlar? Özel mesaj atabilir mi?
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Soruyu düzgün yazsan iyi olurdu. Filmdeki Flash'ın hangisi olduğunu soruyorsan Barry Allen.
  • adamı kızdırmışlar yav
  • grant gustin i her türlü tercih ederim oyunculuğu geçtim adam sempatik bi kere. ezra miller i itici buluyorum tabi fanlar her zaman ki gibi full support

• Ezra miller rolün altından kalkamaz gibime geliyor
  • https://www.reddit.com/r/books/comments/434yb1/im_seth_grahamesmith_author_of_pride_prejudice/
    Az önce hafta sonu da olması sebebiyle reddit te boş boş dolanırken bu konuya denk geldim,önceden filmi yönetmek için adı geçen seth grahame reddit te konu açmış fanları için soru-cevap şeklinde.Doğal olarak kendisine hemen flash ı yönetip yönetmeyeceği sorulmuş ve onun cevabı bu baya zekice bir soruydu şeklinde olmuş (görünen filmin yönetmeni gerçekten seth olacak).Ve daha önce Marvel içinde bir şeyler yazdığını ama aslında dc yi daha çok sevdiğini söylemiş.Beetlejuice 2 nin ve lego batman filmlerinin screenplay ini yazmış.Bakalım flash ta nasıl bir performans sergileyecek kendinden emin verdiği cevaplarda.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.