Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WB, DC filmlerinden birisini 23 Mart 2018'den, 16 Mart 2018'e almış. Büyük bir ihtimalle bu film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 9 Şubat 2016; 22:45:09 >
  • Çok erkene almış Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    2017'ye falan alsalar DC çok acele ediyorcular basardı konuyu. Kalsın böyle. Senelerce BvS bekledik bunu mu bekleyemeyeceğiz ? Ayrıca ben yazın falan çıkar sanıyordum bahar dönemine almışlar. Yine iyi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

2017'ye falan alsalar DC çok acele ediyorcular basardı konuyu. Kalsın böyle. Senelerce BvS bekledik bunu mu bekleyemeyeceğiz ? Ayrıca ben yazın falan çıkar sanıyordum bahar dönemine almışlar. Yine iyi açıkçası.

yazın aquaman çıkacak,yıl sonuna da batman solo filmi bekliyorum ben
  • Bvs yı senelerce beklemisim, isterse flashı 2030 a koysun sıkıntı yok artık

• Keşke bunu da Christian Bale oynasaydı.

Şaka Şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 10 Şubat 2016; 23:06:08 >
  • BvS'den sonra en çok merakla beklediğim film. Flashpoint Paradox'tan esinleneceği haberleri dolanıyordu. Eğer kurguyu iyi oturtup yapabilirlerse efsane olur bu film. Sinematik evrenin bile en iyi serisi olabilir. Uzay-zaman ve boyut kavramları ile bilimkurgunun dibine vururlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz zaman gerekli olabiliyor bu işlerde serili filmlerden tarihlere alıştık zaten beklenir bu da ne olacak :)
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Flashpoint Paradox, Flash solo filminde olmaz bence. JL filminde olur.
  • quote:

Flashpoint Paradox, Flash solo filminde olmaz bence. JL filminde olur.

Bence Flash solo filminde olur, çünkü Ben Affleck olmayacak çok fazla, keza Henry'de olsa bile filmin sonunda gelecek, gelse de büyük ihtimalle onu Cap 1'deki gibi başkasının vücuduna yüzünü ekleyerek falan kullanacaklar. Yani direk bi JL filmi olacağını sanmıyorum onun, o yüzden direk Civil War'u Captain America filminde yaptıkları gibi yaparlar bence.

• Death52 kullanıcısına yanıt
    İyi de WW ve Aquaman aynen olur ama. Başka karakterlerde olacaktır ayrıca. Ben açıkçası Flashpoint'in JL'de kullanılması taraftarıyım. Birde hemencecik ilk Flash filminde direk Flashpoint Paradox'u yapmak saçma olmaz mı biraz ?
  • quote:

İyi de WW ve Aquaman aynen olur ama. Başka karakterlerde olacaktır ayrıca. Ben açıkçası Flashpoint'in JL'de kullanılması taraftarıyım. Birde hemencecik ilk Flash filminde direk Flashpoint Paradox'u yapmak saçma olmaz mı biraz ?

Ben de tam tersine JL'de daha çok Brainiac, Darkseid, Earth 3 ekibi (Ultraman ve tayfası) görme taraftarıyım.
    Direk ilk filmde olması saçma zaten, devam filmlerinde olabilir olursa. Zaten onu yapmalar için evrenin biraz oturması, genişlemesi gerek.
    Wonder Woman ve Aquaman'de bence oynayabilirler o Flash filminde. İş biraz Flash'ın gişesine bağlı bence, fena bir şey yapmazsa, onun filmlerinde kullanırlar gibime geliyo Flashpoint Paradox'u.

• Death52 kullanıcısına yanıt
    Brainiac, Darkeid, Earth 3 olmasını bende istiyorum. Sırayla yavaş yavaş yapsınlar işte.
  • quote:

Brainiac, Darkeid, Earth 3 olmasını bende istiyorum. Sırayla yavaş yavaş yapsınlar işte.

Hayırlısı bakalım

• Uzun bir aradan sonra yeni haber var.The Wrap ın haberine göre Iris West için oyuncular ile görüşmelere başlamış WB.

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Sarışın oyuncularla görüşüyorlardır inşallah Esmerle görüşülüyorsa sert söverim vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Sarışın oyuncularla görüşüyorlardır inşallah Esmerle görüşülüyorsa sert söverim vallahi

Hocam Irıs sarışın değil ki.
    Doğal hali kızıl diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Uzun bir aradan sonra yeni haber var.The Wrap ın haberine göre Iris West için oyuncular ile görüşmelere başlamış WB.

Emma Watson.

• Ben de Emma Stone diyorum ama Ezra'nın yanına Watson daha çok yakışır sanırım.
  • İkisine de gıcık oluyorum, Allah yazdıysa bozsun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.