Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiersey Clemons'ı projeden çıkartamazlar çünkü
    Justice League'de cameosu varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cameo'yu da çıkarırlarsa
  • Kiersey Clemons, Famuyiwa nın ayrılmasına çok üzüldüğünü ama başlangıçta Ezra ile birbirlerine söz verdiklerini bu yüzden yönetmen kim olursa olsun Iris karakterini canlandıracağını söyledi

• Ezra Miller, filmin yapımının yıl bitmeden başlayacağını söyledi.

• Bi zahmet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Flash için yapılacak bir filmi özlemle bekliyorum =( Tabiki daha uygun bir oyuncu ile..
    Eklemeden geçemeyeceğim =Dhttps://www.youtube.com/watch?v=lWpGOwF0SIc
  • EternalAya kullanıcısına yanıt
    Kanka hiç akıcı değil. Reklamla olacak iş değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezta Miller, Ben Affleck'ten sonra seçilmiş en iyi oyuncu seçimidir.

• SÖYLENTİ|
    İddiaya göre The Flash filmini yönetmesi için üç yönetmene teklif yapıldı fakat yetkililerin istediği aday yazıp yönettiği üç gerilim türündeki film de çok olumlu eleştiriler almış olan Jeremy Saulnier. Saulnier'ın teklifi kabul etmesi durumunda resmi açıklamanın bu yılın sonunda gelmesi bekleniyor

KAYNAK : DC SİNEMATİK
  • Filmin daha yönetmeni yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Filmin daha yönetmeni yok..

sevgili DC fani peki konu neden 28 sayfa o zaman ? bayiliyorsunuz filmleri sisirmeyi sonra Batmav Vs superman ve Squad bilmemnede husrana ugruyorsunuz.. Azicik mervel'i ornek alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: waynei

quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Filmin daha yönetmeni yok..

sevgili DC fani peki konu neden 28 sayfa o zaman ? bayiliyorsunuz filmleri sisirmeyi sonra Batmav Vs superman ve Squad bilmemnede husrana ugruyorsunuz.. Azicik mervel'i ornek alin

Batman v Superman ikinci favori filmimdir hüsrana falan uğramadım. Cıvık marveli örnek almak mı? Kalsın aga sağol ben almıyayım.
    Filmin ikinci yönetmenininn de işine son verilmesinden ve karakteri canlandıracak olan Ezra Miiler'ı kabullenemeyenlerden 28 sayfa olmuştur..
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Az okursan 28 sayfa olmasının sebebinin senin gibi tipler olduğunu anlarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda, yönetmen belli olabilir.
  • bizi heyecanlandıracak bir yönetmen gelsin de merakla bekleyelim bari filmi.
  • Nightwing kullanıcısına yanıt
    Çare Edgar Wright.

• Yönetmen bulundu galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 25 Ocak 2017; 10:24:33 >
  • Film 2019 a ertelendi demektir o zaman. WB bu işi baya plansız yaptı maalesef. 2018 de hangi filmlerin geleceği belli değil daha ve sadece Aquaman in çıkış tarihi belirli. Harry Potter evreni, Yüzüklerin Efendisi serisi gibi başarılı işlerden sonra Dc evreninde işi baya batırıyorlar şuan da

• The Lego Batman Movie nin yönetmeni Chris McKay, twitter da Geoff Johns ile bir dc filmi yönetmek için toplantı yapacağını söyledi. Belki Flash için olabilir

http://batman-news.com/2017/01/29/chris-mckay-wants-dceu-movie/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 30 Ocak 2017; 10:29:21 >
  • hocam kendisi dizi olan flash ta kadroya dahil olmuş
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.