Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ileride kendisinden fena Joker olmaz. Şu an daha tabii çok genç bu rol için.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Martha'yı Joker yaptılar, Ezra neden olmasın. Üstelik erkek.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Bence gorilla groodun (fedaileri olarak) yonettigi bir rogues fena olmazdi. Grood torpaklar icin gelen (gorilla cityi bilmeyen) insanlara karsi bariscil yontemleri savunup kaynasmayi isteyen yonetime "kalkisim" yapip surulunce hem insan irkina eziyet olsun hem de guc alip ikinci "kalkisim" yapayim diye roguelari hakimiyeti altina alsin. Sehirde sanki boyle rogues mevzuyu yapiyor gibi gozuksun filmin ilk yarisinda, ikinci yarinin basinda grood'u tanisin Flash, sonda da grood'un asil amacini falan gorup gorilla cityde roguelar gorillere saldirip grood'tan (etkisine aldigi icin) intikam alirken (grood'un planina tersi) flash grooda karsi, grood kontrol edebildigiyle diger roguelara ve flasha karsi ve roguelar butun gorilla citye karsi seklinde degisik bir savas da olabilirdi. Tabi tek tek kisiliklerine gore kimisi sadece soymak icin kargasa cikarmsya gider gorilla city'e vs o ayarlanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Beynim yandı. İkinci yarı kim kime ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Beynim yandı. İkinci yarı kim kime ...

Iste, mevzu orada. Klasik hero vs villian degil sonu. En sonunda rogues gorilla cityi grodddan intikam almak icin tarumar ederken grodd o sirada hangisinin zihnini kontrol edebiliyorsa onu hem oteki roguelara hem de flasha saldirtiyor, flash da bu sirada hem roguesu hem de grodd'u kontrol altina almaya calisiyor.
    Dusununce imdb'de 8.5u var ama filmi kesmemeleri lazim

• Supergirl de Jimmy Olsen'ı zenci yapan zihniyet burdada çıktı ortaya. Tamam sıkıntımız yok ama niye bozuyon orjinali
  • uzun zaman önce bende bu karakterlerin habire siyahlaşması konusunda yazmıştım birilerinin zoruna gitmiş. şikayet üzerine 2 hafta uzaklaştırma vermiştiler.mesaj içeriğide öyle ırkçı değildi ama bazılarının işine gelmeyince ...

şöyleki x karakteri normalde beyaz tenli olsun bunu siyahiler ya da zenciler ( ne derseniz artık onlara ) ne yapa ede yok biz maduruz ayaklarına yatarak karakterlerin originden farklı bir hal almalarına neden oluyorlar,bunun aksi olsaydı ne olurdu düşündünüz mü ?
    siz hiç siyahi birinin beyazlaştığını gördünüz mü ? çizgi romanlarla o kadar ilgim yok ama böyle birşey olmadığını biliyorum ( benim kaçırmış olduğum varsa belirtin lütfen ) 2. durum olsaydı bütün siyahielr ya da zenciler ( ne derseniz artık onlara ) ırkçılık yapıyorlar diye ortalığı yaygaraya vermişlerdi bile ama aynısını beyazlar yapsa yine ırkçılıkla suçlayacaklar.bu kadar saçma salak haraketler yaparak haklı olmak ancak bu siyahiler ya da zencilere yakışır zaten.

böyle devam ederse 5 - 10 yıl içerisinde süper kahraman filmlerinin nasıl olacağını merak edenler Bloodhound Gang - The Bad Touch adlı video klibi izleyebilirler.

bu mesaj üzerine yine ceza alırsam beni unutmayın

• Yok artık ya, saniyelerle kaçırdım.
  • Yalnız asıl kaynak o değil.

http://variety.com/2016/film/news/cyborg-the-flash-movie-1201838408/

Düzenle istersen.
  • dizideki çocukta hala gönlüm gerçi bu flashı daha tam göremedık
  • Yönetmenden cevap var.

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton
  • Benim senaryo geliyor wb eger buradan okuyup da yaziyorsa kasmasinlar bir tecruman gondersinler ben yazarim

bence gorilla groodun (fedaileri olarak) yonettigi bir rogues fena olmazdi. Grood torpaklar icin gelen (gorilla cityi bilmeyen) insanlara karsi bariscil yontemleri savunup kaynasmayi isteyen gorilla city yonetimine darbe yapip surulunce hem insan irkina eziyet olsun hem de guc alip ikinci darbeyi yapayim diye roguelari hakimiyeti altina alsin, bu sirada da tabi sehir sanki roguesun saldiri altinda gibi gozukecek. Sehirde sanki boyle rogues mevzuyu yapiyor gibi gozuksun filmin ilk yarisinda, ikinci yarinin basinda grood'u tanisin Flash, sonda da grood'un asil amacini falan gorup grood roguesu darbe icin gorilla city'e getirdiginde hipnoz etkisini kaldirsin bir sekil. gorilla cityde roguelar gorillere saldirip grood'tan (etkisine aldigi icin) intikam alirken (grood'un planina tersi) flash grooda karsi, grood kontrol edebildigiyle diger roguelara ve flasha karsi ve roguelar butun gorilla citye karsi seklinde degisik bir savas da olabilirdi. Tabi tek tek kisiliklerine gore kimisi sadece soymak icin kargasa cikarmaya gider gorilla city'e vs o ayarlanir

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

dizideki çocukta hala gönlüm gerçi bu flashı daha tam göremedık

Ezra Miller dizideki cocuktan cok cok daha iyi bir oyuncu. Kostum olsun oyunculuk olsun filmde siritacagini sanmiyorum.

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi göz aşinalığı tamamen , çıkıcak yenı oyunda flashı dizideki çocuk seslendiricekmiş.
  • Billy Crudup, namıdiğer Dr. Manhattan, filmde Henry Allen'ı canlandıracak.

• Rick Famuyiwa da GG

• Çare Edgar Wright
  • Iris de değişsin bari bu herifin torpillisiydi.

• En azından SS'daki gibi yönetmenle yola çıkıp sonradan saçma sapan işlere bulaşmayacaklar gibi görünüyor şimdilik. Yarı yolda olacağına şimdiden olsun bu tür anlaşmazlıklar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.