Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre Batman gibi karakterler Zenci olmadıkça yan karakterlerin ne olduğu önemli değil.

Deadshot Will Smith oldu mesela ama iyi ki oldu.
  • Bu daha iyi günlerimiz. Yarın öbür gün asya-amerikanlara süper kahraman rolleri verilince siz tepkileri görün. Onların da sesi yavaş yavaş artmaya başladı endüstride ve en nihayetinde istediklerini elde edeceklerdir. Ben karakterlerin orijinaline sadık kalınması taraftarıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu daha iyi günlerimiz. Yarın öbür gün asya-amerikanlara süper kahraman rolleri verilince siz tepkileri görün. Onların da sesi yavaş yavaş artmaya başladı endüstride ve en nihayetinde istediklerini elde edeceklerdir. Ben karakterlerin orijinaline sadık kalınması taraftarıyım.

Onları takan yok bu ırkçılık yapmayın diyen kesim sadece ezilen zencileri düşünüyor. Kendilerinden fazla ırkçılık yapan yok aslında sırf laf olsun diye konuşuyorlar.
    Bir insan Iris zenci oldu diye niye sevinir anlamıyorum
  • Bunlar hep ABD'de hakim olan politik doğruculuğun bir ürünü. Artık film çekilirken aman bana ırkçı, seksist demesinler diye adamlar kırk takla atıyor. Bence ırkçılık olmasın diye rolü beyaz aktör hak ederken ten rengi nedeniyle başka bir aktöre vermek de ırkçılık.

• Neyse ki seçtikleri kız itici bişey değil cici bici bi kıza benziyor.

Dizide ki Iris neydi öyle ya her sahneye geldiğinde ağzının üstüne vurasım geliyordu iticilik abidesi resmen

• Bana göre dizideki Iris daha güzel
  • dizideki iris acaip güzel farklı bir gülümsemesi vardı. bu kızda punk havası var

bu ezra miller a kanım ısınmadı çok cocuksu bir havası var bakalım belki beni yanıltır. (ben afflecke de batman uymaz demiştim ama uydu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Neyse ki seçtikleri kız itici bişey değil cici bici bi kıza benziyor.

Dizide ki Iris neydi öyle ya her sahneye geldiğinde ağzının üstüne vurasım geliyordu iticilik abidesi resmen

Gözler alıştığından mıdır nedir, bana dizideki Iris güzel gelmeye başladı

yok ya çirkin değil bi siyahiye göre güzelde o konuşması falan ne biliyim aşırı itici geliyor bana. Karakterin işlenişi ile de alakalı olabilir.

• Öyle çingene Flash'a böyle Iris. Ikisi birbirini bulmuş işte. Castler çöp.
  • Gadot'a nasıl şu an millet ölüp bitiyorsa bu film çıktıktan sonra da millet "reyiss yaa" diye ortalıkta dolaşmaya başlarsa kimse şaşırmasın.
  • Ben Affleck'i yeren tayfa Ezra'ya da sıçramış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Gadot'a nasıl şu an millet ölüp bitiyorsa bu film çıktıktan sonra da millet "reyiss yaa" diye ortalıkta dolaşmaya başlarsa kimse şaşırmasın.

Kimsenin Gal Gadot a öldüğü falan yok ya milletin gözü alıştı bende dahil yoksa bugün onun yerine 2, 3 alternatif saysinlar kimse Gal Gadot un suratına bakmaz.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Tamam Gal Gadot bulunmaz hint kumaşı değil zaten ama film çıkmadan önceki yorumlarla çıktıktan sonraki yorumlar arasında bir uçurum yok mu sence de?

Aynı şey Ben Affleck için de geçerli.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Gadotdan pek bi beklentim yoktu şahsen ama beklenilenin üzerine çıktığı inkar edilemez tabi.

Ben Affleck için şahsen olumlu anlamda bir beklentim vardı ki o beklentinin de üzerine çıktı Genel anlamda da herkesi epey memnun etti.

Gadot için çok aman aman şeyler okumadim şahsen ne kötü ne iyi rolü kurtarmış pozisyonda şuan.

• yani açıkçası ırkçılık falan yok ÇR de iris kızıl ve güzel bir kadınken ikide bir siyahi yapıyorlar. aynı şekilde ezra nın yüz hatları her ne kadar flash için çok uygun olsa da saçının sarı olması gerek barry allen bu be kardeşim.
  • Umarım bu filmde trailer'da gördüğümüz kostümü görmeyiz. Dizideki bile göze daha hoş geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin villian ı reverse Flash olmalı bence

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Boomerang kendi başına villain olabilecek bir karakter değil. RF olur kesin.
  • çakma tom hardy iyice gaza geldi. hele bi dur be oğlum.
  • Bu Ezra tam Nightwing'lik adam. Trailerda da Bruce'un karşısında Grayson var gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.