Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi oldu ya, Iris seçimini hiç beğenmemiştim. Umarım ondan da kurtuluruz.
  • Bu filmden de beklentileri minimuma indirelim o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş.Zenci zenci diye bilinen karakterleri değiştirip duruyorlar zaten.
  • Geoff Johns ve John Berg ile fikir anlaşmazlıkları olmuş galiba. Öyle ise bencede iyi oldu ama film ertelenebilir hemen yönetmen bulamazlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iris değişsin diyenler boşuna heveslenmesinler, kontrat yapıldı her türlü oynayacak.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    tazminatını verip fesh ederler zor bişey değil wb için.

• Bu habere çok mutlu olan bir tek benim sanırım. Rick Famuyiwa, Dope harici işlerine bakın ne kadar iğrenç bir yönetmen Bu filmden hiç beklentim yoktu belki Geoff Johns el atarsa fena birşey izlemeyiz diyordum Famuyiwa yüzünden beklentim yoktu tabi. Edgar Wright veya Zack Snyder'a kalacak büyük ihtimal. Birde Rick Famuyiwa, böyle bir görsel efekt dolu filmi kaldıramazdı. Geoff Johns ve Jon Berg ile anlaşmazlıklar varmış zaten. Geoff Johns'dan daha iyi Flash filmi yapabilir mi o adam
  • Aslında joss whedon düşünülebilir. Sanırım o da bir DC filmi yönetmek istiyordu.

• Söylenen dedikodulara göre Geoff Johns sinematik evrende Wally West'i turuncu versiyonun olması istiyordu, fakat Rick, Iris West'i siyahi yapınca bardağı taşıran son damla olmuş. Johns'un "Dizi evrenininde Wally"nin siyahi versiyonunu gördüler, film evreninde gerek yok" demesi her şeyi özetliyor.
    Yani gerçek Wally'i görme ihtimalimiz şimdi daha yüksek.

Geoff Johns adam mıdır? DİBİDİR!....

Kaynak : BATMAN TÜRKİYE
  • Söylentilere göre Rick Famuyiwa'nın projeden ayrılmasının sebebi Flash filminin senaryosunda Flash'ın, siyahi insanların rastgele saldırılara uğramasına, siyahi gençlerin vurulmasına karşı çıkması ve bir çok polisi bu konu hakkında soruşturduğu bölümlerin bulunmasıymış. Geoff Johns, karakterin bu kadar politikleştirilmesine karşı çıkmış Ezra Miller'da filmin bu politik yönünden dolayı rahatsızmış.

Kaynak: 4chan

Ant-Man ve Scott Pilgrim filmlerinin yönetmeni Edgar Wright, Baby Driver filmiyle işini bitirdikten sonra Flash filminin yönetmen koltuğuna oturabilir.

Kaynak: DC SİNEMATİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialone7 -- 1 Kasım 2016; 18:1:42 >
  • specialone7 kullanıcısına yanıt
    "Ant-Man ve Scott Pilgrim filmlerinin yönetmeni Edgar Wright"

Ant-Man'i yönetmedi ki
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Dc artık Warner Bros' a ait değil sanırım At&t şirketi geçtiğimiz hafta Wb'tan Dc, Hbo ve Cw kanalını falan satın almıştı. Film evreni de buna dahil diye biliyorum. Yani artık filmlerde Wb karışacak diye endiselenmeye gerek yok :)

• turin---thesamet T kullanıcısına yanıt
    At&t, WB'u satın aldı. DC hala WB'nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Söylenen dedikodulara göre Geoff Johns sinematik evrende Wally West'i turuncu versiyonun olması istiyordu, fakat Rick, Iris West'i siyahi yapınca bardağı taşıran son damla olmuş. Johns'un "Dizi evrenininde Wally"nin siyahi versiyonunu gördüler, film evreninde gerek yok" demesi her şeyi özetliyor.
    Yani gerçek Wally'i görme ihtimalimiz şimdi daha yüksek.

Geoff Johns adam mıdır? DİBİDİR!....

Kaynak : BATMAN TÜRKİYE

Gerçekse Geoff Johns adamdır Zaten adamdı şimdi daha da adam

• Irıs değişsin ya iyice içine ettiler her şeyin.

• Yeah nigga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash filminde politik konu işleyecek haa.. Rickk What's your problem homiee??
  • specialone7 kullanıcısına yanıt
    Yani eyvallah ben de cok sadece kossun adam dovsun gelsin yanlisi degilim de bu ne abi, cok sacma durmus yani Flash'a o misyon

• Variety den Justin Kroll filmin büyük olasılıkla ertelendiğini söyledi. Filmin çekimleri 2017 nin sonlarında başlayacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 2 Kasım 2016; 21:57:05 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Yönetmen sağlam olsun da bekleriz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.