Şimdi Ara

Flat Magic Resist mi Per Level Magic Resist mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler,glyph leri mr alacağımda 1.49 veren flat mı alayım yoksa mr per level mi alayım ? Per level daha iyi veriyor ama oyun başı iyi bir mr ile başlamak istiyorum,kararsız kaldım.Riven,Lee Sin,İrelia,Gp gibi offtank championlar oynuyorum.Cevaplar için teşekkürler

• Oynadığın champlar solo top champlar zaten bu karakterlere göre m.resist lazım olsada aşırı şekilde lazım olmaz oyun başı.Flat alman mantıksız olur bu yüzden per lvl al rahat et.Oyun sonu işini daha çok görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

Oynadığın champlar solo top champlar zaten bu karakterlere göre m.resist lazım olsada aşırı şekilde lazım olmaz oyun başı.Flat alman mantıksız olur bu yüzden per lvl al rahat et.Oyun sonu işini daha çok görür.

Mercury bot alıyorum zaten bir nebze oda etkili oluyor.Sağol yorumun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary® -- 17 Şubat 2012; 8:47:31 >
  • Jungle yapan birisi isen Flat Armor illaki gerekir. Rahat olman acisindan solotop dada gayet etkilidir. MR icinse bircok kisi MR per lvl alir ama aslinda soyle dusunmek daha dogru olur.
    MR per lvl 0,15 MR veriyor Flat ise 1,5 yani kabaca(iyimser davraniyorum yoksa matemagitim iyidir:)) 9 lvl dan sonra per lvl olan Flat n ustune geciyor. Boyle bir durumda 9 lvl a kadar sagladigi flat koruma bircokyerde sana avantaj saglar. Lakin 9 lvl dan sonra rakibe gore item kasmaya baslayabadiysan seni ne rune nede mastery kurtarabilir. 9 lvl a kadar en azindan bot ve ilk itemin bitmesi gerekir daha sonrasinda rakibe gore item kasmalisin.
    Her neyse isin ozeti zu; 9 lvl dan sonra 18 e kadar o rune lerden gelecek 11 mr senin hayatini kurtarmaz cunku 9 dan sonra millet damage bakimindan guclenir iyice ama dusman zayifken sahip oldugun 13 MR sana en azindan 1 fazla vurus yapilmasini saglar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Jungle yapan birisi isen Flat Armor illaki gerekir. Rahat olman acisindan solotop dada gayet etkilidir. MR icinse bircok kisi MR per lvl alir ama aslinda soyle dusunmek daha dogru olur.
    MR per lvl 0,15 MR veriyor Flat ise 1,5 yani kabaca(iyimser davraniyorum yoksa matemagitim iyidir:)) 9 lvl dan sonra per lvl olan Flat n ustune geciyor. Boyle bir durumda 9 lvl a kadar sagladigi flat koruma bircokyerde sana avantaj saglar. Lakin 9 lvl dan sonra rakibe gore item kasmaya baslayabadiysan seni ne rune nede mastery kurtarabilir. 9 lvl a kadar en azindan bot ve ilk itemin bitmesi gerekir daha sonrasinda rakibe gore item kasmalisin.
    Her neyse isin ozeti zu; 9 lvl dan sonra 18 e kadar o rune lerden gelecek 11 mr senin hayatini kurtarmaz cunku 9 dan sonra millet damage bakimindan guclenir iyice ama dusman zayifken sahip oldugun 13 MR sana en azindan 1 fazla vurus yapilmasini saglar.

katılıyorum özellikle jungler biri olarak flat alırım dayanıklı early gank atıp oyunu elimde tutarım.

• Flat almalısın. Çünkü 15 level civarı olana kadar magic resist çıkacaksın zaten. Ama level2-3 civarı olan bir 5-10 magic resist seni kurtarabilir. Karşıda damage olmayacak çünkü magic resistin olunca daha iyi gank atarsın.
  • Per level

Neden?: Solo top oynadığın için %70, 80 ad solo top gelir ve level alman rahat olduğu için oyun başı girdiğin 13 pek effektif olmaz per level daha iyidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Flat almalısın. Çünkü 15 level civarı olana kadar magic resist çıkacaksın zaten. Ama level2-3 civarı olan bir 5-10 magic resist seni kurtarabilir. Karşıda damage olmayacak çünkü magic resistin olunca daha iyi gank atarsın.

Düşünce ve mantığına hayran kaldım. hayran.gif
  • ikisinden de alman lazım mid'de ben flat mr kullanıyorum jungle'da mr/lvl.
  • Uzun lafın kısası defansif oynuyorsan level kasarım jungledaki tırt gelirse gank atarım vs vs diyorsan per level ordan oraya zıplarım ortaya gank atarım diyorsan flat ama jungle isen per level
  • 2 türüde mutlaka sende olmalı. Jungle-Solo top-Ad carry ( ad carry kişiden kişiye değişebilir) da per lvl mr ama mid gidiceksen flat mr kullanılması daha yararlı olur
  • 3 flat 6 scaling al en temizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Flat almalısın. Çünkü 15 level civarı olana kadar magic resist çıkacaksın zaten. Ama level2-3 civarı olan bir 5-10 magic resist seni kurtarabilir. Karşıda damage olmayacak çünkü magic resistin olunca daha iyi gank atarsın.

Düşünce ve mantığına hayran kaldım. hayran.gif

Haklısın bence.
  • per level olmalı
  • 1.5 MR veren flat rünlerden 9 tane alırsan 13.5 MR veriyor sana. Per level alırsan 9 tanesi 24.3 MR verir. Aradaki fark 10.8 Mr, kabaca 11MR

Oyundaki en kıt özelliklerden biri büyü savunmasıdır. Force Of Nature, en fazla MR veren item ve en fazla +76 veriyor. MR flat olarak almak çok mantıksız.

Şöyle mantıksız: Solo top karakterler oynuyorsun. Armor gerekli. Oldu da AP geldi, Cho'gath vs. yine mantıksız. Early game'de solo topta adam almak zordur. Öyle hemen ölen adamı göndermezler. Oyunu bilmeyen adam solo top için annie bile gönderir.

Taretlerin dibine dalıp sağ çıkmak istiyorsan Flat armor yapabilirsin çünkü armor oyunda bolca bulunuyor. Ama MR yaparsan, sağlam atağının olması lazım (ya da adam akıllı mana ve mana regeneration olması lazım) ve karşına bir büyücü gelmesini ummaktan başka çaren yok.

Arkadaş yukarda söylemiş ama ben de yazayım. Eğer gank atarım TF'nin ortasına dalarım diyorsan flat al, rahat et. İşler tıkırında gider bir aksilik olmazsa sizi ister istemez feedledikleri için kendi aralarında infial yaratırsınız. Bu da takımı bozar.

Ben endurance ve celerity rünlerini daha çok seviyorum ve tavsiye ediyorum. Her türlü iş görüyorlar. Mana regen, Mana, Lifesteal, spellvamp gibi rünlere para harcamayın. Attack damage rünleri de öyle netekim. Alacaksanız savunma alın. Her işinizi görür. Yeni başlayan arkadaşlar burdan görüp, rünlere para harcamasınlar bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.