Arkadaşlar bu oyunda uçakları kadırmada bi sorun yok giderken düz durmuyo bi o yana bi bu yana gemi gibi sallanıyo bide asıl sorun indirmede bi türlü ayarlayamıyorum öle bi oyun yapmışlar ki ineceğim yer görünüyo ama pistin doğrultusuna dair pisti görene kadar bi bilgi falan yok yani ineceğim yere gidiyorum ama pistle aynı doğrultudamıyım yoksa tam dik olarak mı gidiyorum buna dair bişey yok havada giderken düz gitmesini sağlayacak oto pilot vs nası halledeceğiz bide en önemli sorum indirirken hep çakılıyor ya yükseklik ya hız ayarlıyamıyorum gaz kolunu hangi uçakta ne kadar çekeceğimize dair hiç bişey belli değil püf noktaları bilen varsa paylaşalım lütfen
-Havada düz durmasını autopilot ile ayarlayabilirsin. YouTube'da bunun ile ilgili yüklüce bilgi var. -Oyunu ne ile oynuyorsun? -İnerken otomatik olarak ILS ile inebilirsin ama onun dışında manuel indirmek biraz tecrübeye kalmış. Bir de püf nokta vereyim. Pistin yanında 4 tane ışık var. İnerken onları tam 2 tane kırmızı 2 tane beyaz olarak indirmeye çalış.
simülasyonu hawx oynar gibi klavye ile kullanırsan kontrol edemezsin tabi uçağı
Aradığın şey oyunsa yani sağa sola uçayım çok da uğraşmayayımsa yanlış yazılım ile uğraşıyorsun çünkü adı üstünde bu bir simülatör. Kaliteli modellenmiş bir uçağı FS ortamında hakkıyla uçurabilmek için ciddi bir bilgi birikimi, el çabukluğu ve alışkanlığı gerekir. Yok eğer gerçekten simülasyona meraklıysan işe Piper Cub ile başlayıp inmeyi kalkmayı biraz kavra sonra Cessna 172/182, Caravan, Baron, Learjet... diye kademeyi ilerlete ilerlete gidersin. PPL, CPL, ATPL, Type rating kavramlarını araştır elbette gerçekteki kadar değil ama bu aşamaların her birine ciddi bir zaman ayırmazsan gemi gibi sallanmaktan birazcık daha öteye gidersin o kadar. Mutlaka öğrenmen gereken Traffic Pattern, METAR okuma, Chart okuma (SID,STAR, Approach prosedürleri ve diğer detaylar), Aletli navigasyon (VOR, NDB), radyo freyziyoloji gibi kavramların yanı sıra bir joystick edinip kazanmaya başlaman gereken ciddi bir bilek alışkanlığı var. Bu alışkanlığı da öyle 140 knotla inen B737 ile kazanamazsın ancak 30-40 knotla inen uçaklarla işe başlayıp kazanabilirsin. Senin şu an yaptığın şey doğal sayıları bilmeden türev almaya çalışmak. Mantığını ezberlersen alırsın ama birazcık değişim oldu mu hiçbir şey yapamazsın.
bu flight simülatörü Windows 8 de kurup oynayabilirmiyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme