Şimdi Ara

FLİGHT SİMULATOR X DÜMEN SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aylık bir fsx oyuncusuyum ancak 4 yıldır ise de aynı sorunu tekrar tekrar yasıyorum SORUNUM ŞU: Dümeni kontrol ederken yün tuşlarına bastığımda sadece 1 birim dümen sağa yada sola kayıyor (hangi tusa bastıgıma göre) yani sol ok a basıyorum dümen sadece birim olarak yani az bir hareket ile sola dönüyor ve o şekilde kalıyor acaba joystick mi lazım diye düşünüyorum... Aranızdan bu soruna care bulabilecek varsa lütfen yorumdan iletişime geçin

SAYGILAR...

• Hocam şimdi oyunun mantığı şu:
    tuşaa bir kere bastığın için bir birim fidiyor ama joystickte joystick kendi merkezlemesini mekanik olarak yaptığı için olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    brader onu anlayabiliyorum ancak bu kontrolcüde joystick gibi olmuyormu yani ? Klavye kontrolu ile joystick gibi yapamıyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKagan

brader onu anlayabiliyorum ancak bu kontrolcüde joystick gibi olmuyormu yani ? Klavye kontrolu ile joystick gibi yapamıyormuyuz ?

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Joystick öneririm sana; fakat durumum yok şu an diyorsan CTRL+Y tuşlarına basarak mouse ile yönlendirme yapalirsin.. Tekrar aynı kontrolden çıkacağınız zaman ise aynı kombinasyonu kullanınız.
  • KaptanKagan K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım klavyeden dümen kontrolü yerine mousela kontrol edebilirsin. CTRL+Y tuşuna basınca imleç çıkar ve mousela kontrol edebilirsin
  • O kontrollerin adım adım olması gerektiği için öyle. Her bir adım 5 derece yatırıyor galiba tam bilmiyorum. Sağa ve sola ok tuşlarını num lock lambası sönük iken numpad deki 5(Beş)
    tuşu ilê birlikte kullanmayı deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.