Şimdi Ara

FLO'da çalışıyorum soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

FLO'da Çalışmak: Bilgilendirici Bir Bakış

FLO, Türkiye'nin önde gelen perakende şirketlerinden biridir ve çeşitli sektörlerde geniş bir ürün yelpazesi sunar. FLO'da çalışmak, kariyer gelişiminiz için heyecan verici fırsatlar sunabilir.

Çalışma Ortamı

FLO, çalışanlarına pozitif ve destekleyici bir çalışma ortamı sağlar. Şirket, çalışan memnuniyetine ve profesyonel gelişime değer verir. Ekip çalışmasına, yeniliğe ve mükemmellik arayışına önem verilir.

Kariyer Fırsatları

FLO, mağaza yönetimi, satış, pazarlama, tedarik zinciri yönetimi ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli alanlarda kariyer fırsatları sunar. Şirket, çalışanların yeteneklerini geliştirmeleri ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için kapsamlı eğitim ve gelişim programları sağlar.

FLO Prim Sistemi

FLO, çalışanlarına performanslarına göre ödüllendiren bir prim sistemi sunar. Prim sistemi, çalışanları hedeflerine ulaşmaya ve şirkete değerli katkılarda bulunmaya teşvik eder. Prim ödemeleri, satış başarıları, müşteri memnuniyeti ve genel performans gibi faktörlere göre belirlenir.

Çalışma Avantajları

FLO'da çalışmanın çeşitli avantajları vardır, bunlar şunları içerir:

• Rekabetçi maaş ve sosyal haklar
    • Sağlık sigortası ve emeklilik planı
    • Eğitim ve gelişim fırsatları
    • Çalışan indirimleri ve promosyonları

Başvuru Süreci

FLO'da çalışmakla ilgileniyorsan, şirketin kariyer sayfasını ziyaret ederek mevcut iş ilanlarını inceleyebilir ve başvuru yapabilirsin. Başvuru sürecinde, özgeçmişini, ön yazını ve ilgili belgeleri yüklemen gerekecektir.

FLO, kendini geliştirmek ve kariyerinde ilerlemek isteyen yetenekli ve motive olmuş bireyleri arıyor. Şirkete katılmakla ilgileniyorsan, başvurmaktan çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bana beleş bot yollayabilirmisin ?
  • Yere düşen ayakkabıları ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KelKodVer

Yere düşen ayakkabıları ne yapıyorsunuz?

Bu iyiydi.
  • Ayakkabılarınız neden bu kadar kötü? Aldım bir tane bir ay oldu geri fabrikaya yollamak zorunda kaldım.Bu sorun bir tek bende mi var? Yoksa bu tarz şikayetler geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KelKodVer

Yere düşen ayakkabıları ne yapıyorsunuz?

Numaralarını kontrol edip yerine yerleştiriyoruz
  • Yere düşen floları napıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Ayakkabılarınız neden bu kadar kötü? Aldım bir tane bir ay oldu geri fabrikaya yollamak zorunda kaldım.Bu sorun bir tek bende mi var? Yoksa bu tarz şikayetler geliyor mu?

Çok sık olmasa da iade veya değişim için gelenler oluyor tabi. Kinetix ve Lumberjack dışındaki ayakkabıları Flo üretmiyor diye biliyorum. Diğer markaların ürünlerin pek Flo ile alakası yok
  • mayış kac
  • KelKodVer kullanıcısına yanıt
    Yazmak için girdim gidiyorum.
  • Neden hep kullanıcı hatası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

mayış kac

Çeyrek part olarak çalışıyorum saatlik 5.75 gibi bi ücrete tekabül ediyor bir de maaştan hariç olarak 11 TL yemek parası var
  • Spor ayakkabı mı yoksa bot mu çok satılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

quote:

mayış kac

Çeyrek part olarak çalışıyorum saatlik 5.75 gibi bi ücrete tekabül ediyor bir de maaştan hariç olarak 11 TL yemek parası var

Yani aylık 100tl mi? Niye net bir sayı vermeyip bizi uğraştırıyorsun. Madem öyle hiç "ama" konusu açmasaydın!
  • water proofların altı neden jilet gibi kayıyor yağmurda giyerim diye aldım buz pistinde yürüyorum gibi .. 190 tl boşa gitti bir daha almam herhalde hiç bu şikayetle iade eden oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

quote:

mayış kac

Yani aylık 100tl mi? Niye net bir sayı vermeyip bizi uğraştırıyorsun. Madem öyle hiç "ama" konusu açmasaydın!

İşe haftanın 3 günü gidiyorum ve 2 gün 8 saat 1 gün de 9 saat çalışıyorum. Maaş ise yemek hariç 600 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Spor ayakkabı mı yoksa bot mu çok satılıyor ?

Şu sıralar bot daha fazla satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

water proofların altı neden jilet gibi kayıyor yağmurda giyerim diye aldım buz pistinde yürüyorum gibi .. 190 tl boşa gitti bir daha almam herhalde hiç bu şikayetle iade eden oldu mu

Henüz altı kayıyor diye iade eden duymadım
  • 600tl maaş mı olur otur evde daha iyi
  • Pazar ayakkabilari satmak nasil bir duygu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.