Şimdi Ara

FLO indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.trendyol.com/sr?prm=7345169

Kategori bölümünden istediğinizi seçin.

1 TLye yüzde 50 indirim.

Floyu takipte 500e 50 kupon

FLO indirimleri

FLO indirimleri

FLO indirimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Link çalışmadı hocam

• SzolnoK kullanıcısına yanıt

Bitti. Kapattılar hemen. Alabilen aldı. Neredeyse tüm ürünlerde vardı.

Şimdi yüzde 25 yapmışlar çok az ürünlerde geçerli

• Anladım. Sağlık olsun...

• Geçen ki 800 TL ye 400 TL kupon gibi bu da yalan çıktı hata verip durdu bu Flo milleti mi kandırıyor anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 29 Mayıs 2023; 23:49:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pat diye kampanya bitti sure 1 saat yazarken ve çözüm sunmayıp dert yandı müşteri hizmetleri

FLO indirimleri
    FLO indirimleri
    FLO indirimleri
    FLO indirimleri

• Dalga geçiyor adamlar resmen sepet yap odeme adimina gel kampanya bitti geri geliyorum hala 21 dk var diyor

• Resmen dalga geçmişler hangi firma bunu yapan dükkan Trendyol da iyice çanak tutuyor bunlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene flodan 150 TL'ye aldığım valizlerin fiyatina bak

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Hocam ne toksik herifsin ya. 😃😃 Sen kimi kimi şikâyet ediyorsun? FLO rezilse, trendyol reziloğlu rezildir. Al birini vur ötekini, ikisi de birbirinden lakayt firmalar. Zaten boşa giden beklentini trendyol mh ile çözmeye çalışmışsın. Yav sen bilmiyor musun; Türkiye'nin en vasıfsız, en bilgisiz, en işlevsiz mhsi trendyol'un. Hiçbir sorununu çözmezler, anca hâl hatır sorup manipülasyona oynasınlar.

Velhasıl; bu memlekette denetim olmadıkça, THH denen sözde hakkı savunan elemanlar en aşağı 6 ayda karar verirse daha çok çekeceğiz biz çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misraimeftunu -- 30 Mayıs 2023; 1:33:10 >
  • Ya rezillik diz boyu bu firmalar denetimsiz başı boş fatketmesen odeme yapacan gerçek fiyattan sozde sahte indirim yasak diye yasa var ama denetleyen yok

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Çalışan kişinin yapacak bişeyi olsa yapardı. Dertleşmek için mi para alıyosun falan gerek yok bu kadar üstüne gitmeye. O da senin benim gibi emekçi bir arkadaş. Zaren belirtmişsin şikayet edeceğini uzatmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 30 Mayıs 2023; 9:17:50 >
  • Satın alınanları da iptal ediyorlar tam rezillik

FLO indirimleri

• FLO indirimleri

• Telekom %20 indirim kuponunu girince yeni üyeliğe verilen kupon, DH indirim kuponu veya diğer günlük fırsat kuponları ile beraber işlenmiyor, daha doğrusu hiçbir kupon/kampanya FLO tarafından sepette birleştirmeye izin vermiyor. Yani sadece 1 kupon kullanabiliyorsunuz FLO'da. Bunu aşmanın yolu ve taktiği var mı?

Yani zinhar en azından 2 kuponu bile birleştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ekim 2024; 14:9:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.