Şimdi Ara

(Floppy to USB coverter) Devresi varmı elinizde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana elimde bulunan standart floppy için usb'ye bağlayabilmeyi sağlayacak devre şeması falan gerekiyor.

Yardımcı olanlara teşekkür ederim...

• "Floppy" ne demek? "to" ne demek? "Converter" ne demek?
  • Galiba buna benzer bir şey arıyorsun. Bundan 1 yıl önce de aynı şeyi ben aramıştım. Ama maalesef pek bir sonuç elde edemedim.

• lakiska tam dediğin gibi

ha bu arada tumra sayfandaki bir çok çeviri bizim türk dil kurumunun çevirilene benziyor. "çok oturgaçlı, alttan ittirgeçli vasıta = otobüs" adamlar yoğurda "milk cream" mi diyorlar? Sen dil zabıtasımısın ?
  • devre olarak bulailirmisin bilmiyorum ama Notebooklar icin satilan harici usb floppyler mevcut onlardan bulabilirsin... hatta alirsan icini acip icindeki devreyi bizlerlede paylasabilirsin...cok seymi istedim :P
  • arkadaşlar IDE TO USB diye aratın bence
  • şema buluncağını sanmıyorum ve bişi sorcam kardeş flopy usb olarak nerde kullanıcaksın diskeler malum 1.44 mb ne depolicaksın merak ettim bu sistem cd-rw için warsa o güzel olabilir yazılıp silinen cdyle yaz sil daha çok veri depolarsın zaten kaplicakları yerde yaklaşık aynı kızma benimki sadece bi düşünce rw 'en olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazrails -- 21 Ocak 2007; 15:02:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim ıde to usb devresini bul sonra istersen hard disc bağla.dert ettiğin şeye bak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazrails

şema buluncağını sanmıyorum ve bişi sorcam kardeş flopy usb olarak nerde kullanıcaksın diskeler malum 1.44 mb ne depolicaksın merak ettim bu sistem cd-rw için warsa o güzel olabilir yazılıp silinen cdyle yaz sil daha çok veri depolarsın zaten kaplicakları yerde yaklaşık aynı kızma benimki sadece bi düşünce rw 'en olmayabilir

Doğru söylüyorsun ilk bakışta gereksiz. Fakat eskiden kalma datalarıma şu an ulaşamıyorum. Ayrıca bazen ihtiyaç oluyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Legolas*

quote:

Orjinalden alıntı: lazrails

şema buluncağını sanmıyorum ve bişi sorcam kardeş flopy usb olarak nerde kullanıcaksın diskeler malum 1.44 mb ne depolicaksın merak ettim bu sistem cd-rw için warsa o güzel olabilir yazılıp silinen cdyle yaz sil daha çok veri depolarsın zaten kaplicakları yerde yaklaşık aynı kızma benimki sadece bi düşünce rw 'en olmayabilir

Doğru söylüyorsun ilk bakışta gereksiz. Fakat eskiden kalma datalarıma şu an ulaşamıyorum. Ayrıca bazen ihtiyaç oluyor....

Hocam o zaman arayarak zamanını boşa harcamadan hazır yapılmışlara bakacaksın. Alttaki adreste 25 ytl ye var. Belki işine yarar.
    http://urun.gittigidiyor.com/HARICI-USB-GIRISLI-FLOPPY-hediyeleri_W0QQidZZ3500715

• Bu arada ide to usb işinizi çözmez. Floppy nin arabirimi ide değil bildiğim kadarıyla, kabloları farklı.
    Aslında bütün anakartlkarın floppy girişi var nasıl olsa.
  • Bende bir ara ıde yi us ye çevirme olayını araştırmıştım elimde böyle bir devre şeması var belki yardımcı olur...

http://rapid-share.com/files/13389587/usb2_____to_______ide.pdf.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.