Merhabalar. Şu an kullandığım sistemde herhangibir Flopy Disk bulunmuyor. Anakartım MSi P6N Platinum. Bios versiyonu ise 1.0 . Msi'ın internet sitesinden güncel 1.5 sürümünü indirdim ama bir türlü kuramadım. Msi live update kullandım windows üzerinden güncellemek için o da "error unknown command" hatası verdi DOS ekranında. Acaba normalde Kullandığım Flash Disk aracılığıyla (Boot desteği var) Bios'u güncellemem mümkün mü, Yoksa başka bir yolu var mı? Teşekkürler
sistemi cd rom desteğiyle aç ve cd üzerine bios doyasını çalıştır.disket için olanı exe olan çalışmaz bat olanı çalıştır.Windows üzerinden güvenli kipte yapabilirsin
Bildiğim kadarıyla asus ve gigabyte usb ile güncellemeye izinveriyo. msi da yapmıştır bişeyler heralde. aslında uğraşmana gerek yok. cd üstünden güncellesen daha kolay olur.
cd üstünden çalışan dos lardan bul (en basiti hiren's boot cd de var) bi başka cd ye de bios dosyalarını at. cd den dos u başlat. zaten dos kendine ram de bi yer ayırır. sonra dos cd sini çıkart ve bios bilgilerinin bulunduğu cd yi tak ve güncelle.
Teşekkürler Sağolun yükleme cd üzerinden oldu Bundan sonra 45nm işlemci desteği olacaktır herhalde çünkü resmi sitesinde öyle yazıyordu. Peki GPU için Bios güncellemesi önerir misiniz? Ekran Kartım: MSi 8800GTS OC 320MB
Araştır yeni versiyonunu bulursan güncel bios herzaman iyidr.