bana florasanlı vumetre devresi lazım bulmak çok zor ama çok acil lazım nası yapacağım hakkında bilgi veren hocalarım yorumlarınızı esirgemeyin :(
olmaz ki
neden olmasın ki youtube de kasa modding yapanlarda gördün onlar yapabiliyorsa biz neden yapamayalım değiLmi
quote:
Orjinalden alıntı: can_1981_
neden olmasın ki youtube de kasa modding yapanlarda gördün onlar yapabiliyorsa biz neden yapamayalım değiLmi
YouTube'dekini seyretmedim. Ne oluyor? Florasanlar yanıp sönüyor mu?
evet açıLsaydı youtube link de atardım
bugun de hocam ödev verdi onun fikri
floresan lambalar o kadar hızlı yanıp sönme işi için uygun değiller. sen kasa içinde bulunan neon tüplerden bahsediyorsun... onlarda da yapılacak bişey yok genelde çogu ses kontrollü olarak da yanıp sönebiliyorlar..
vatan bilgisayar gold bilgisayar varsa teknosa sonra polen pc yani pc modifikasyon parçaları nerede satılırsa oraya sor derim
yaw adamların amma reklamını yaptım ya
Floresanlı vumetre deyince galiba çubuk şeklinde voltaja göre uzunlukta yanacak bi sistem anlaşıldı...
Sırf şiddete göre yansın sönsün istiyorsan sese duyarlı kasa ccfl kitlerinden al çifti 20 liradır...
ccfl kitleri araştırıyorum
Peki beyler diyelim elimizde 30 cm boyunda 10 led'li bi neon var...Bu neonu nasıl sese duyarlı yapabiliriz?
(Wooferden kablo çekmiyecez)
quote:
seLam arkadaşlar
bana florasanlı vumetre devresi lazım bulmak çok zor ama çok acil lazım nası yapacağım hakkında bilgi veren hocalarım yorumlarınızı esirgemeyin :(
karaköy de selanik yada karaköy pasajında bu devrelerden ekranı ile birlikte kit olarak satılıyordu. müzik setlerinde kullanılan tipte isatnbuldaysan bir araştır..
quote:
Orjinalden alıntı: gbcomp
quote:
seLam arkadaşlar
karaköy de selanik yada karaköy pasajında bu devrelerden ekranı ile birlikte kit olarak satılıyordu. müzik setlerinde kullanılan tipte isatnbuldaysan bir araştır..
hayır ya ankaradayım orda varsa burda da vardır beLki galiba bu devreyi evde yapamıyacağım bali hazırdan alıyım
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
Peki beyler diyelim elimizde 30 cm boyunda 10 led'li bi neon var...Bu neonu nasıl sese duyarlı yapabiliriz?
eğer böyle uğraşmayım diyorsan bende proteus programıyla çizilmiş hazır baskı devresi var elektronikden anlıyorsan sana baskı devreyi veriyim uğraşmadan yaparsın istiyorsan msn mi ekle
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Floresanlı vumetre deyince galiba çubuk şeklinde voltaja göre uzunlukta yanacak bi sistem anlaşıldı...
Sırf şiddete göre yansın sönsün istiyorsan sese duyarlı kasa ccfl kitlerinden al çifti 20 liradır...
peki abi bu ccfl ler sese göre mi yanıp sönüyor ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
peki abi bu ccfl ler sese göre mi yanıp sönüyor ?
Evet sese göre yanıp sönüyor bende vatandan aldım çiftini 10 liraya zamanında ama herkezde vardı ondan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
eğer böyle uğraşmayım diyorsan bende proteus programıyla çizilmiş hazır baskı devresi var elektronikden anlıyorsan sana baskı devreyi veriyim uğraşmadan yaparsın istiyorsan msn mi ekle
Sen yanlış anlamışsın o verdiğin linkte ledler sırayla sesin şiddetine göre yanar Erman ise ledlerin hepsinin sesin şiddetine göre aynı anda yanmasını istiyor anladığım kadarıyla
bunun için şuna benzer devre olması gerek benim vatandan aldığım sese duyarlı neonların sesin şiddetine göre yanmasını sağlayan cihaz
asil sen bana o devreyi bi ara versene inceliyeyim
ASİL01 o devrenin baskı devresi falan varsa proteusda çizilmiş gönderir misin ?
quote:
ASİL01 o devrenin baskı devresi falan varsa proteusda çizilmiş gönderir misin ?