Şimdi Ara

florasan lı vumetre Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bana florasanlı vumetre devresi lazım bulmak çok zor ama çok acil lazım nası yapacağım hakkında bilgi veren hocalarım yorumlarınızı esirgemeyin :(

• olmaz ki
  • neden olmasın ki
    youtube de kasa modding yapanlarda gördün onlar yapabiliyorsa biz neden yapamayalım değiLmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_1981_

neden olmasın ki
    youtube de kasa modding yapanlarda gördün onlar yapabiliyorsa biz neden yapamayalım değiLmi

YouTube'dekini seyretmedim. Ne oluyor? Florasanlar yanıp sönüyor mu?
  • evet açıLsaydı youtube link de atardım

bugun de hocam ödev verdi onun fikri
  • floresan lambalar o kadar hızlı yanıp sönme işi için uygun değiller. sen kasa içinde bulunan neon tüplerden bahsediyorsun...
    onlarda da yapılacak bişey yok genelde çogu ses kontrollü olarak da yanıp sönebiliyorlar..
  • o nu nerden alabilirim nerde satılır lar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power Led'li Lamba Yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatan bilgisayar gold bilgisayar varsa teknosa sonra polen pc yani pc modifikasyon parçaları nerede satılırsa oraya sor derim

yaw adamların amma reklamını yaptım ya
  • Floresanlı vumetre deyince galiba çubuk şeklinde voltaja göre uzunlukta yanacak bi sistem anlaşıldı...

Sırf şiddete göre yansın sönsün istiyorsan sese duyarlı kasa ccfl kitlerinden al çifti 20 liradır...
  • ccfl kitleri
    araştırıyorum
  • Peki beyler diyelim elimizde 30 cm boyunda 10 led'li bi neon var...Bu neonu nasıl sese duyarlı yapabiliriz?

(Wooferden kablo çekmiyecez)
  • quote:

seLam arkadaşlar

bana florasanlı vumetre devresi lazım bulmak çok zor ama çok acil lazım nası yapacağım hakkında bilgi veren hocalarım yorumlarınızı esirgemeyin :(

karaköy de selanik yada karaköy pasajında bu devrelerden ekranı ile birlikte kit olarak satılıyordu. müzik setlerinde kullanılan tipte isatnbuldaysan bir araştır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gbcomp

quote:

seLam arkadaşlar

karaköy de selanik yada karaköy pasajında bu devrelerden ekranı ile birlikte kit olarak satılıyordu. müzik setlerinde kullanılan tipte isatnbuldaysan bir araştır..

hayır ya ankaradayım orda varsa burda da vardır beLki galiba bu devreyi evde yapamıyacağım bali hazırdan alıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

Peki beyler diyelim elimizde 30 cm boyunda 10 led'li bi neon var...Bu neonu nasıl sese duyarlı yapabiliriz?

aradığın biLgi burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_16307109/tm.htm

eğer böyle uğraşmayım diyorsan bende proteus programıyla çizilmiş hazır baskı devresi var elektronikden anlıyorsan sana baskı devreyi veriyim
    uğraşmadan yaparsın
    istiyorsan msn mi ekle

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Floresanlı vumetre deyince galiba çubuk şeklinde voltaja göre uzunlukta yanacak bi sistem anlaşıldı...

Sırf şiddete göre yansın sönsün istiyorsan sese duyarlı kasa ccfl kitlerinden al çifti 20 liradır...

peki abi bu ccfl ler sese göre mi yanıp sönüyor ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Floresanlı vumetre deyince galiba çubuk şeklinde voltaja göre uzunlukta yanacak bi sistem anlaşıldı...

peki abi bu ccfl ler sese göre mi yanıp sönüyor ?

Evet sese göre yanıp sönüyor bende vatandan aldım çiftini 10 liraya zamanında ama herkezde vardı ondan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

Peki beyler diyelim elimizde 30 cm boyunda 10 led'li bi neon var...Bu neonu nasıl sese duyarlı yapabiliriz?

aradığın biLgi burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_16307109/tm.htm

eğer böyle uğraşmayım diyorsan bende proteus programıyla çizilmiş hazır baskı devresi var elektronikden anlıyorsan sana baskı devreyi veriyim
    uğraşmadan yaparsın
    istiyorsan msn mi ekle

Sen yanlış anlamışsın o verdiğin linkte ledler sırayla sesin şiddetine göre yanar Erman ise ledlerin hepsinin sesin şiddetine göre aynı anda yanmasını istiyor anladığım kadarıyla

bunun için şuna benzer devre olması gerek benim vatandan aldığım sese duyarlı neonların sesin şiddetine göre yanmasını sağlayan cihaz

florasan lı vumetre Yardım

• asil sen bana o devreyi bi ara versene inceliyeyim
  • ASİL01
    o devrenin baskı devresi falan varsa proteusda çizilmiş gönderir misin ?
  • quote:

ASİL01
    o devrenin baskı devresi falan varsa proteusda çizilmiş gönderir misin ?

yok ama çizmeyi denerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.