Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler şu balon içinde sürekli duran yazıyı nasıl yazıoruz basit bişi olabilir fakat bulamadım ve birde satış nasıl yapıoruz yada trade falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsilBerk

Ya beyler şu balon içinde sürekli duran yazıyı nasıl yazıoruz basit bişi olabilir fakat bulamadım ve birde satış nasıl yapıoruz yada trade falan

Haritanın sol alt ında yuvarlak bir simge var ona bas orda notice ile alakalı bişi olcak ordan ayarlaya bilirsin.
  • Mercenary kasanlar statları nasıl dağıtıyor?
  • Explorer kasanlar nasıl dağatıyor ben str ve dex gidiyorum yanlış olabilir sizler nasıl gidiyorsunuz??
  • Explorer icin ben 2str 1 dex gidiyodum ama full dex veya 2 dex 1 vol verilmesi daha iyi olur.
    Mercenary icin full str en iyisi
  • iyide explorerda str vermessen bi işe yaramaz söyliyim. Çünki atk poweri dexe deil str ye bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiwaly

iyide explorerda str vermessen bi işe yaramaz söyliyim. Çünki atk poweri dexe deil str ye bağlı.

aynen katılıyorum bende yandan dex getiriyorum bu yüzden yarım saat önce gm [lux]flame e sorduğumda oda aynısını söyledi
  • iyide dex ayrica hiti yukseltiyo explorer dex agirlikli vermezsen explorer bi ise yaramaz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blezzing

iyide dex ayrica hiti yukseltiyo explorer dex agirlikli vermezsen explorer bi ise yaramaz ki

sende benim gibi yap o zaman str ve dex i dengeli götür
  • aylardır beklediğim oyunu grind yüzünden malesef bıraktım.başlayacak arkadaşlara tavsiyem ilerki levelları göz önünde bulundurun.bir level atlamak için questsiz 500 tane yaratık kesmek neymiş diye bir düşünün.herkese bol şans ve iyi eğlenceler
  • İlerki lvllerde bu grind olayı yüzünden böyle bişey olucağını tahmin etmiştim
  • demosty sen nie hic girmiyon
  • grind nedir arkadaslar? ilerki lvlerde lvl atlamasının zor olmasından mı bahsediyonuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 30 Temmuz 2008; 23:44:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fault

grind nedir arkadaslar? ilerki lvlerde lvl atlamasının zor olmasından mı bahsediyonuz?

grind denen olay quest olmadan sadece xp karşılığında yaratık kesilmesine verilen ad.yani sadece yaratık keserek kasmaya verilen ad "grind"dir.yani kes kes kes kes kes o kadar başka hiçbirşey yapmıyorsun.beni bilen bilir oyun içinde Bloody.bu zamana kadar çok umutlandım bu oyun içinde.kendi levelımda daha beni kesen adam çıkmadı ancak kendimden yükseklere nadir sayıda yenildim,5-6 level üstümü de kestim, ama gel gör ki sonuçta beni bayılttı bu oyun.tamam bi oyunda grind olur da daha lvl 20lerden başlar mı bu olay? ki level sınırı 99ken.normal bi oyunda 50-60tan sonra başlar cap 99ken.ben rose a geçiyorum bu sebepten dolayı.herkese iyi eğlenceler.
  • Beyler bn oyunu yükledim pachtlar filn yüklendi ama start deyince HackShield sonrada hata gönderme raporu çıkıo bi yardm edin lütfen sorun nedir?
  • Bende bıraktım zaten oyuna girmiyo ugrasamam böle islerle ..
  • bende indirmeye başlim canım sıkılıyo ne zamandır.

mercenary > gladiator açarım büyük olasılıkla (dual sword)
  • yakamoz sensiz olurmu olum
  • blazzing cyb deysen baksana AloneWalkerrı atmışlarmı söle onlara anakartım yandı pc düzelmedi en kısa zamanda geri gelcem
  • blmm abi belki dwm ederim ..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.