nasil oluryo bu tank mercler diyorsaniz bi elinde kalkan bi elinde silah olcak yani tek elli silah olcak bide 2con 1 str vercekama bne ole yapmadim
oyunu güzele benzio ama kotam baya bi doldu
2str 1con denizden gelen 1 tanede vol'e koyarsan elinede two handed alırsan skilleride adam gibi yaparsan kesemeyeceğin canavar yok (parti makbüldür. Lv10 oldum ve skilleri pek iyi yapamadım. Ama provakasyondan verim için stone skin ve spiral slash önemli!)
Bu sırada CYB guildinde +18 yaş istiyorlar. ne yani 2 sene beklicezmi. Ayrıca Lv10 olunca fox den'e girip bat kesmek için yanınıza minor powder alın. ne olursanız olun. Gerekebiliyor. (tanklar için büyk boy tercihimizdir)
CYB devam edio mu hala ? Kaç lwl oldular
bırakan olursa bana pm ile yollayabilirmi,baslayalim bakalım :)
Arkadaşlar çoğunluk hangi serverde oyunu indirdim denemek istiyorum da :)
Up up hadi kimse kalmadi oynayan yha
ben merak ettim indirdim gerçekten gemi oalı süper oyun bambaşka ama canavar kesmek sıkıcı çok yavaş vuruyo char lar genel olarak yüksek lvlere baktığımdada pek bir şey değişmiyor hantl bir oyun serilik yok sanki :/(bu arada türkçe oyun istiyenelr içnide ideal :))
char vuruslari normal canavar kesme olayida normal eger baslarda hizli kasmak istiyorsan explorer acicaksin veya mage ilerki lwl lerde kolay kasmak istiyorsan merc en iyisi saintler zaten 40 lwl le kadar partisiz cok zorlanir 40 lwl den sonra shaman acarsa tek basina kasabilir ama priest acars apartye devam eder