Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufsametkoc

Bnm soruma cevap berck yoqmu*

oyunun resmi forumlarında ara bu sitede sana cvp vercek kişi zor bulunur
  • Yaw bu oyunda para çok zor kasılıo 2 gündür oynuorum 30.000 zor yaptım napçaz bu para işini yaw.....
  • Sen parayı bosver lwl kasmaya bak ilerki lwllerde görevler sana 20.00 30.000 vermeye baslıyo o zmn para sıkıntın kalmaz ..
  • Oyunu bıraktım isteyene charımın şifresiyle acc sini verebilirim.
  • impavide versene bana pm le
  • Bende şuanda indirmeye başladım oyunu,birkaç video izledim güzel gibi geldi. Türk clan varmı birleşelim hemen
  • CYB var ama +15 guild
  • yaş sınırıda var ayrıca
  • evet guilde coluk cocuk dolmasin die
  • Arkadaşlar hani nerde DH Flo Fan? Kurmak gerek dimi ya. Ayrıca yardım rica edeceğim. Frogyleri bulamadım. Rosemary kızacak Denizde de 7Lv Torpido ve Genel saldırı gerekirse söyleyin. EU serverinde Agumentari diye geçerim. CYB guildi için ne kurallar var (yaş Level Online kalma süresi falan) Yaş 15,5 Levek 6 ve 7 ama hafta sornu arttırırım biraz daha. Günde max 1.5 saat. Haftasonları 2-3 saat olur. Sonuçta patronlarım işten kaytartmıyo tam karşısında oturuyorum
  • 15 yasindan buyuk olman be 15 lwl den fazla olmaz lazim
  • evet tekrardan ben geldim su an yeni bi eventin son gunu hayirlisiyla oduller gelcek bugun cok mrk etiyom sapkada kazanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 7 Ağustos 2008; 12:54:09 >
  • 15 lv olmak sorun değil denizde olmak hiç değil. saten 15.5 yaşındayım. Peki bu guild EU serverindemi? Ger veya US ise yandım
  • beyler bnde oyunu bu gün indircem alan skilli olan bi class varmı ?
  • warriorun 21 lwl skili elindeki silahi dondurerek cevresindeki ccanavarlara zarar veriyo bide magenin bi kac alan skili var sanirsam ama cok vurmuyo magenin ki
  • dunn baktim oyuna stat resetleme pointim geldi tekrar oyuna doncem siz de gelin
  • Ben de indiriyorum oyunu.4 saate kadar inecek inşallah.

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

beyler bnde oyunu bu gün indircem alan skilli olan bi class varmı ?

3-Noble

* Atak büyülerine sahip büyücü.Diğer oyunlardan bildiğimiz mage yani.
    * Kullandığı silahlar : Dagger, Rapier, Kiriad
    * Alan büyülerine sahiptir.
    * Hafif zırh giyer.
  • ama noblenin en kotu yani hem cok mp yiyo hemde skilleri cok yavas dolup bi daha yapmak icin uzun sure bekliyorsunuz
  • bu sebeple parti adamı. En azından yanında bir mercany olmalı. Geçen larksdownda bi noble skill ile saldırırken izledim. güçlü bür saldırıydı ama okadar uzun sürdü ki adam 2. saldırıyı yapıncaya kadar öldü Kesinlikle parti olmadan olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.