Şimdi Ara

Flowchart Sayaç sorunu(ACİLL!!) -sorun çözüldüğü zaman konu silinecektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim.Hoca flowchart ile verdiği bir parçalı fonksiyonu tanımlamamı istedi.Diyagramı tasarlamaya başladım ancak bir yerde sürekli hata alıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum yoksa bunu yapmadan uyuyamayacağım

Edit:Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yan Sanayi -- 9 Ekim 2012; 1:01:38 >

• yok mu bu saatte yardımcı olacak
  • Şimdi yatıyorum.Ancak uyandığımda sorunumu çözülmüş bulursam çok mutlu olurum :D
  • Telefondan giriyorum, resum gözükmüyor net olarak. Ama sanırım bitişi eklememissin. Ondan hata veriyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu sadece fonksiyonun başı burayı geçsem devamını yapıyorum ama sorun burada o yüzden dur'u eklemedim .
  • (x <= 1) Buradan 2 kol çıkartmalısın. YES olanı çıkartmışsın, No yu da ekle
  • 4589./swr lw ..ma . .m,dm.,z,.m bz.fb,.snmae,5y35y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:18:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programlamaya giriş dersi konusu.

Flow chart akış diyagramları konusunda kullanılıyor.Algoritmanın temeli otursun diye.

İngilizcesi partial function diye biliyorum parçalı fonksiyonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yan Sanayi -- 9 Ekim 2012; 1:03:38 >
  • ea g398u;as;lmw..,w.,.w,4m,.t .m,4 nqklglnq3 n5lq3gn nq.35g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:19:00 >
  • Pardon hocam ben öyle demek istememiştim yanlış anlaşıldım heralde kusura bakmayın.

Bu dönem c ile başlayacağız bu yüzden önce bunları görüyoruz zannedersem.Akış diyagramlarını kavrayalım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yan Sanayi -- 9 Ekim 2012; 1:00:57 >
  • up up up ?
  • kld 24p98.,m/sda .m,ae.m, gm,.q.m, gw .2q.w3 q3nlk 5q3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:19:22 >
  • Ne meslek lisesi arkadaşım düz lise mezunuyum ben

Ayrıca sorunumu çözdüm sorun programdaymış

Aynı programın başka biri tarafından sürülmüş olan türkçe sürümünü indirince program çalışıyor.Fakat ingilizcesiyle çalışmıyor ne hikmetse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.