Şimdi Ara

Flower nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar flower nasıl bir oyun? Youtube'dan gameplay videolarına falan baktım ama pek bir şey anlaşılmıyor gibi... Nasıl bir oyundur? Amaç nedir? Keyifli midir?

• Polensin
    etrafi çiçeklendirip renklendiriyorsun
    biraz chill out tarzı var oyunun

Sakinlik ve huzur temalı rahatlatıcı bir oyun. Oyundan ziyade terapi gibi bir hadise diyelim

Beklentilerin bunun üstündeyse alma
  • Polen değilsin, rüzgarsın. Hani şarkı var ya: "Bana esmeyi anlat, esip geçmeyi anlat" diye işte öyle bir şey.

Müzikleri çok güzel ve çiçeklere dokundukça arka plan müziğinin içine katılan tonlar oluşturuyorsun.

Trophy'leri de muhteşem bence. Mesela her bölümde kayaların altında ağaçların yanında veya şehir çöplerinin arasında gizli çiçekler var onları keşfettikçe trophy alıyorsun veya 2. bölümde 3 farklı renk ışık kayasının içinden uçarak geçtikten sonra etraftaki çimenleri o ışık kayasından aldığın renklerle boyayarak "Palette" trophy'sini alabiliyorsun. Oyunun yapımcılarını gösteren Credits kısmı bile oyun gibi tasarlanmış çiçekleri açtıkça programcıların isimleri ortaya çıkıyor.

Ayrıca oyun Sixaxis ile oynanıyor yani gamepad'i sağa sola eğerek rüzgarı yönlendiriyorsun bu sayede tek elle bile oynamak mümkün. Ben şahsen evde bir elimde çay bardağı arada yudumlarken oynuyorum başka böyle bir oyun var mı bilmiyorum.

Bence inanılmaz güzellikte bir oyun ve zaten pek çok site 2009'un en iyi PSN oyunu ödülünü vermişti.

Oyunun tek kötü yanı rüzgar olduğun için istediğin gibi hareket edebiliyorsun bu da kamera açısının çok hızlı sağa sola dönmesine yol açıyor. 100Hz olmayan bir LCD TV'de bir süre sonra gözlerini yorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okean -- 2 Nisan 2010; 11:19:31 >

• harika bir oyun bence
  • bende youtube dan çok bakmıştım bu oyuna bende almayı düşünüyorum..fl0w oyunu var psn olarak insan yarım saat oynasın yetiyo
  • bende almayı düşünüyom merak ettim kac pound acaba ?
  • Pardon Rüzgarsın. Bizzat oynamadığım için yanlış bilgi vermişim. Bol bol inceleme okudum ve youtube dan falan videolar izledim oyunla alakalı olarak. Yine de oynamadan yanıltıcı yorum yapmamam gerekirdi.

Ben bu oyunu uzun zamandır istiyorum ama nedense ihmal edip duruyorum.Zaten bu tür sakin ve huzur verici şeyleri severim onun için en kısa zamanda satın alayı ben de.

Şuan psn store da fıyatı nedır acaba ?
  • Çok güzel bir oyun,videolarını izlerken bile insanın içi hoş oluyor
  • PSN de 10$ isteyen varsa çok çok uygun veriyorum, çünkü ps3 harddiskim full PSN oyunlarla dolu, boşaltmam lazım, Flower hakkında şunu söyleyebilirim; gerçekten çok degişik bi yapısı olan, beni başka dünyalara götüren bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 2 Nisan 2010; 13:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Pardon Rüzgarsın. Bizzat oynamadığım için yanlış bilgi vermişim. Bol bol inceleme okudum ve youtube dan falan videolar izledim oyunla alakalı olarak. Yine de oynamadan yanıltıcı yorum yapmamam gerekirdi.

Ben bu oyunu uzun zamandır istiyorum ama nedense ihmal edip duruyorum.Zaten bu tür sakin ve huzur verici şeyleri severim onun için en kısa zamanda satın alayı ben de.

Şuan psn store da fıyatı nedır acaba ?

Yanlış hatırlamıyorsam 11 küsür sterlin civarı
  • Son derece güzel bir oyun. Görsel bir şölen. Şöyle kafam dinensin diyorsan açıp oynamalısın.

Tek kötü yönü yanındaki insan eğer senin oyununu izliyorsa biraz baş dönmesi yapıyor. En azından bana ve bir iki arkadaşıma oldu.
  • güzel dinlendirici bir oyun.ayrıca tropy desteğide var.ama uzun soluklu değil.1hafta en fazla oyalar seni sonra misafir çocuklarına oynatmak için açarsın ara sıra.
  • Güzel oyundur. Tavsiye ederim.
  • Bende merak ediyorum bu oyunu ama demosu yok PSN de illa satın al diyor:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bende merak ediyorum bu oyunu ama demosu yok PSN de illa satın al diyor:S

Satın al dostum o zaman.
  • Ben de alacağım o zaman şu cihaz garantiden bir dönsün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.