Şimdi Ara

FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS} [ GECE 04.00 S SPORT] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
14.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Floydun kazanacağı bariz belliydi zaten. Floyd yıllardır boks yapıyor 50-0 oldu hiç yenilmedi yıllardır 12 round boks yapıyor. Conor daha darbeli dövüşüyor ufc de ama bu kadar yorulmuyor. Ufc kurallarıyla yapılsa da Conor alırdı ama tekme tokat
  • bu adam 40 yasında prime zamanında olsa demek ki 2 round max
  • Floyd'u bu oyunda yenecek adam yok. Her ne kadar kendisi ve stili sevilmese de kabul etmek lazım ki bu oyunu çok iyi oynuyor.

Conor'ın zaten kazanma şansı yoktu. İki dövüşçü de dünyadaki açlığı bitirecek kadar parayı aldı götürdü diyebiliriz, ben yatayım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vala boksu seviyorum, kaybedenede hakkını veriyor. 100M $ vov...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Ulan adam ilk boks maçında daha yenilmemis floyda sırtı yere değmeden kaybetti iyi direndi Floyd mma gelse anası babası tanıyamaz

maci bilerek uzattilar beyazli asla dayanamazdi

• Yalnız adamlar 1 saat içinde milyonları götürdü. Floyd 350 milyon civarında Conor 100 milyon civarında para kazandı şu maçtan..
  • Tiyatro

• Ulan conor o kadar guvenmıstım sana . Harbi gözümde değeri kalmadı artık .çöp herif

• kemer maçından çok servet katlama maçı oldu çok zevksizdi
  • ben 20 yumruk atamaz diyordum.
    10 tane bile atamadı.
    hemen hemen hiç çalışmamış adam.
    öyle bir gard şekli mi var lan. hadi çalışmadın bari 2 tane boks maçı izleseydin.
    mcgregor açık şekilde kötü çalıştığı için bu kadar aciz kaldı. hakikaten bu kadar amatörlüğü ben bile beklemiyordum. mcgregorun yaptığının ne olduğunu bilmiyorum ama boks olmadığına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

İzleyenler şanslısınız

Floyd gibi boks tanrısını tv de bile canlı izlemek ayrıcalıktır

İlerde torunlarınıza anlatırsınız

Ben boksör izlemek istediğimde arşivi açıyorum, Floyd bana zevk vermiyor, kaçarak oynayan boksörleri sevmiyorum, bu maç zaten yeneceği belliydi, bu maçın şov maçı, birilerinin planı olduğu apaçık ortada.

Ama bugün MMA izleseydik 2 roundda Floyd'un yüzü kandan gözükmezdi.

Connor bu maça para olarak değil, ciddi baksaydı ve 1 yıl hazırlansaydı bugün 12 Round nefesi yeter ve bence maçı kazanabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conor kısa vadede kazansa da

Uzun vade de kat be kat daha fazla kaybetmiştir

• mactan once artist artist hareketler yapiyordun conor ne oldu floyd"un kazanacagi belliydi zaten, conor'un pili bitti bir yerden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 27 Ağustos 2017; 8:1:39 >
  • Bunun içinmi o kadar gürültü yaptınız? Zevksiz boş bi maçtı

• Hiç beklemiyordum ezdi resmen floyd. Başından beri geride kaldı conor hakem tutmasa son yumrukla yere serilecekti de araya girip düşmesini engelledi hakem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Ulan conor o kadar guvenmıstım sana . Harbi gözümde değeri kalmadı artık .çöp herif

Bende mcgregor ı çok severim ama neyine güvendin hocam? Söz konusu spor boks ise floyd yaşayan bi efsane, adam bu oyunu iyi oynuyor.

• conor a helal olsun adam trash talkla 100m euro kazandı.ortada dövüş adına bişey yok
  • Bu saate kadar uyanık kalmam değmedi ya harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

İzleyenler şanslısınız

Floyd gibi boks tanrısını tv de bile canlı izlemek ayrıcalıktır

İlerde torunlarınıza anlatırsınız

Ben boksör izlemek istediğimde arşivi açıyorum, Floyd bana zevk vermiyor, kaçarak oynayan boksörleri sevmiyorum, bu maç zaten yeneceği belliydi, bu maçın şov maçı, birilerinin planı olduğu apaçık ortada.

Ama bugün MMA izleseydik 2 roundda Floyd'un yüzü kandan gözükmezdi.

Connor bu maça para olarak değil, ciddi baksaydı ve 1 yıl hazırlansaydı bugün 12 Round nefesi yeter ve bence maçı kazanabilirdi.

Tabi eski efsanevi boksörlerin verdiği keyif farklı oluyor

Ama şunu idrak etmek lazım ,bir maçı şov maçı olması o maçın şikeli veya ayarlı olduğu anlamına gelmez

2dövüşcüde elinden geleni yaptılar ( floyd fazla yüklenmedi gerçi)

Kafes dövüşü konusuna gelirsek

Conor mmadeki en iyi boksa sahip olan dövüşcü adamın iddiası bu

Ki ilk kafa tutan hodri meydan diyen kişi conordur

Floyd ise hayatında hiç güreşmemiş biri denk değiller

Buna rağmen floydun yine akıllı dövüşürek kafesde bile şansı olduğuna inanıyorum

Ayrıca conor bu maçı gayet ciddiye aldı kimse ciddiye almadı diyemez, nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiğini ne gibi antreman metodları yaptığını biliyoruz

Hatta ve hatta floyddan çok daha fazla ciddiye alıp çok daha sıkı çalıştığını düşünüyorum

• şimdi görüntülere tekrar bakıyorum. connorun son rounddaki sallantıları çok yapmacık görünüyor.
    kesinlikle grogi değil.
    adam boksör olmadığı için tam emin olamıyorum, ancak bende sanki danışıklı dövüş yapılmış gibi bir izlenim bıraktı.
    maçın sonucuna bakınca da mcgregorun sırtının yere gelmemesi 10 roun dayanması, floydun da son maçını nakavtla kazanması. iki taraf için de güzel bir senaryo gibi duruyor.
    4. roundun yarısından sonra mcgregor ringde değildi. ama floyd üzerine gitmedi pek. mcgregor değil floyd ringin ortasına kum torbası diksen 12 round yumruklayacak durumda değildi.
    bu maçtan en başından beri şüpheliydim, o yüzden kendimi şartlandırıyor olabilirim. ama siz de bir izleyip değerlendirin. ama ben temiz bir maç olduğuna maçtan önce inanmıyordum, maçtan sonra da inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 27 Ağustos 2017; 8:17:7 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.