Şimdi Ara

FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS} [ GECE 04.00 S SPORT] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
14.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol

anlamıyorum neden bu cücelere dünyanın en güçlü adamıymış gibi muamele yapılıyor. biri 1.73 diğeri 1.71 kiloları 60. bense 150 kilo 1.94 boyunda sumo güreşçisi gibiyim sümsüğü bi koysam ikiside yere yapışır. ama bi conor kadar değerim yok

ayca ortalık karışık zaten bi dur allasen
  • Bekliyorum hala umarim degecek show maci gibi gecerse uzulurum gercekten sert bir mac olsun=D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar büyütmeyin resmen bir şov maçı bu. 2 side 7 sülalesine yetecek parayı kazanacak buradan

Floyd yenecek ve yenilgisiz kalmaya devam edecek.

Conor için sıkıntı değil zaten oldukça popüler ve popüler kalmaya devam edecek. En azından bir savunması var, MMA değil BOKStu diye.
  • e hani 4tü? 4 oldu başlamadı kaçta başlayacak biriniz bilgi versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Adam -- 27 Ağustos 2017; 3:5:2 >
  • Ulan gün içinde baktım , Türkiye saatine göre 23:59 diyordu siteler

Sonra 4 dediler

Şimdi 6:30

Yapacağınız hesabı S
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Ana maç 6.30 da başlayacak.

• Bekleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Ana maç 6.30 da başlayacak.

e 4 dediler 4e kadar bekledik bu saatten sonra da uyunmaz ki
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Ben yatıyorum hocam, koca bir pazarı uyuyarak geçiremem. Bence sen de yat. Zararın neresinden dönsen kardır. Ayrıca maçı izlerken uyuya kalma olasılığı da var.

• 6.5-7 gibi başlar.. Aynı Lewis - Tyson maçı gibi.. Ergenler hatırlamaz :) Üniversite de ilk senem idi 2002 olması lazım.Finaller bitmiş idi okul kapanmıştı.Gece 2 dediler 5 dediler 7 ye kadar bekledik sonra canlı izledim ama yenildi Tyson nasıl üzülmüştük hatırlıyorum da :) Yine bir cumartesiyi pazara bağlayan gece idi sabah neyse... Buda o hesap sabaha kadar bekle şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 27 Ağustos 2017; 4:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

6.5-7 gibi başlar.. Aynı Lewis - Tyson maçı gibi.. Ergenler hatırlamaz :) Üniversite de ilk senem idi 2002 olması lazım.Finaller bitmiş idi okul kapanmıştı.Gece 2 dediler 5 dediler 7 ye kadar bekledik sonra canlı izledim ama yenildi Tyson nasıl üzülmüştük hatırlıyorum da :) Yine bir cumartesiyi pazara bağlayan gece idi sabah neyse... Buda o hesap sabaha kadar bekle şimdi :)

star tv ermişti sabahlamıştık ..yaş 33 bu arada
  • show maçı olacak olsa da üstüne mayweather kazanacak olsa da ayaktayız bekliyoruz

Conor kalp
  • hadi be
  • şuan fonseca davis maçı var.
    güzel maç oluyor. fonsecayı çok beğendim, bir iki maçını izlemiştim ama bu kadar dikkatimi çekmemişti. güç olarak çok gerisinde davisin ama teknik olarak iyi boksör. ancak muhtemelen kaybedecektir. güç oyunu bozar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 27 Ağustos 2017; 6:20:5 >
  • beyler macı nerden izleyeblirim internetten lutfen bilen biri pm atsın
  • Dayanın beyler az kaldı

• S sporttan link lazım hiç bulamıyorum

• beyler türkçe link var da ingilizce olan varsa takaslayabilirz
  • yılların macı var bırazdan canlandırın buraları bu ne böyle
  • 4 e kadar bekleyenler çok komik la. Niye milleti dinliyonuz? bu arada sağlam link olan yollayabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.