Şimdi Ara

Fluence den yanık kokusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sirketin vermis oldugu kiralık fluence otomatik araci bu sabah otoparka park ettigimde yanık kokusu geldigini farkt ettim. sofor tarafındaki silecegin ordaki menfezden hafif duman geliyordu. Arac 500 km olmadı daha. normal bir kullanım yaptım. kaputu actim ancak duman goremedim. plastik yanık kokusuna daha yakın bir koku. Aracı sonra calistirdim ancak ne uyarı vardı ne de koku geldi. Simdi bir yere gitmeye cekiniyorum. bu araclarda bu tur sorunlar normal mi?

• çok sıkışık trafiğe girdi iseniz şanzuman yağı aşırı ısınmış olabilir
  • araba otomatik dizel. sıkısık trafige girmedim. evden is yerine ortlama 100 ile geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyuznet

merhaba arakdaslar,

sirketin vermis oldugu kiralık fluence otomatik araci bu sabah otoparka park ettigimde yanık kokusu geldigini farkt ettim. sofor tarafındaki silecegin ordaki menfezden hafif duman geliyordu. Arac 500 km olmadı daha. normal bir kullanım yaptım. kaputu actim ancak duman goremedim. plastik yanık kokusuna daha yakın bir koku. Aracı sonra calistirdim ancak ne uyarı vardı ne de koku geldi. Simdi bir yere gitmeye cekiniyorum. bu araclarda bu tur sorunlar normal mi?

Tabi bu araçlarda bu tarz kokular normal sürekli bir koku ve duman geliyor ve yangın tüpü ile müdahele ediliyor

Aracında extra elektrikle ilgili bir bağlantı yapılmış varsa ondan dolayı kısa devre olabilir yoksada yinede serviste bir kontrol ettir.
  • arac daha yeni. 2 hafta oldu. 500 km de.

servise goturdum. birsey bulamadılar. 10 dk da baktılar gerci. icim rahat degil.

herhangi bir extra baglanti yok. Yangin tupunu on tarafa aldım. yangin cikarsa hizli mudahele icin. insallah birsey olmaz.
  • quote:

arac daha yeni. 2 hafta oldu. 500 km de.

servise goturdum. birsey bulamadılar. 10 dk da baktılar gerci. icim rahat degil.

herhangi bir extra baglanti yok. Yangin tupunu on tarafa aldım. yangin cikarsa hizli mudahele icin. insallah birsey olmaz.

Kullan gitsin birşey olmaz baktın araç yanıyor kaç gitsin kaskodan yenisi gelir

Şaka bir yana Allah korusun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

merhaba arakdaslar,

Tabi bu araçlarda bu tarz kokular normal sürekli bir koku ve duman geliyor ve yangın tüpü ile müdahele ediliyor

Aracında extra elektrikle ilgili bir bağlantı yapılmış varsa ondan dolayı kısa devre olabilir yoksada yinede serviste bir kontrol ettir.

gps mntajı ile alakalı meseleyi şirketinize bildirin değiştirsinler

• Benim aracımda da aldığımda bu tür kokular gelmişti. Servis eksoz gibi ısınan parçaların üzerinde bulunan yeni boya tabakasının ilk kullanımlarda ısınmaya bağlı olarak koku yapabileceğini söylemiş, endişelenmemem gerektiğini tavsiye etmişti. Zira, bir süre sonra koku kayboldu. Belki buna benzer bir şey olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

arac daha yeni. 2 hafta oldu. 500 km de.

Kullan gitsin birşey olmaz baktın araç yanıyor kaç gitsin kaskodan yenisi gelir

Şaka bir yana Allah korusun....

• quote:

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

Benim aracımda da aldığımda bu tür kokular gelmişti. Servis eksoz gibi ısınan parçaların üzerinde bulunan yeni boya tabakasının ilk kullanımlarda ısınmaya bağlı olarak koku yapabileceğini söylemiş, endişelenmemem gerektiğini tavsiye etmişti. Zira, bir süre sonra koku kayboldu. Belki buna benzer bir şey olabilir.

+1 Mantıklı
  • YEni araçtan değişik kokular gelir . Benim araçtada vardı ilk aldığımda..
  • quote:

Benim aracımda da aldığımda bu tür kokular gelmişti. Servis eksoz gibi ısınan parçaların üzerinde bulunan yeni boya tabakasının ilk kullanımlarda ısınmaya bağlı olarak koku yapabileceğini söylemiş, endişelenmemem gerektiğini tavsiye etmişti. Zira, bir süre sonra koku kayboldu. Belki buna benzer bir şey olabilir.

Yanlış kokusu geldi ise yanıyor demektir biraz daha ısınsa alev alacak standardlara göre yapılmış bir arabada ısınan parçaya dayanamayan eklemeler yapılamaz servis sizi geçiştirmiş asla mantıklı bir açıklama değil.
  • araç yeni olduğu için korkmayın normaldir böyle kokular eğer devam ederse egzozu kontrol edin poşet vs yapışmış olsbilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: afgani

quote:

Yanlış kokusu geldi ise yanıyor demektir biraz daha ısınsa alev alacak standardlara göre yapılmış bir arabada ısınan parçaya dayanamayan eklemeler yapılamaz servis sizi geçiştirmiş asla mantıklı bir açıklama değil.

Üstat metalden değil metalin üzerindeki boyadan yanık kokusu geliyor. Boya ısındıkça koku yayıyor, yani metal yanmıyor, üzerinde boya veya katman her ne ise o yanıyor.

500 KM'ye kadar gelen koku, 500 Km'den sonra gelmedi ve aracım Allah'a şükür yanmadı? Araç şu anda 16.000 Km'de rodaj sürecinden sonra her türlü koşulda, hatta zaman zaman 7.000 Devirde bile kullanmışlığım var.

Ayrıca servis dediğim yer yetkili servis ve benim arkadaşım. Beni geçiştirmek için böyle davrandığını hiç sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.