Bildirim
fluence icon ic kapi tutamaci vida yerlerinden kirildi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garantiden değişim yapılabilir, öyle kırılacak bir şey değildir. -
Yarin bi deniycem hocam umarim dediginiz gibi olur. Bugun ciddi moralimi bozdu -
garantiden değiştirmezler bunuquote:
Orijinalden alıntı: genelsekreter
Yarin bi deniycem hocam umarim dediginiz gibi olur. Bugun ciddi moralimi bozdu -
Neden hocam? Ustunde ziplamadik sonucta, yapmasi gereken islev kapiyi kaparken kendisini kullanmak. Kapi agir bu arkadas dayaniksiz -
Düzgünce açıklayınca değiştirirler garantiden merak etme -
İşte bu yüzden alman... -
Ic plastigin gprunusunu kurtarmjslar kaliteli gibi sanki ama degil iste -
İnsan evladı bir servise denk gelsen değiştirebilirler belki. Kullanıcı hatası olma ihtimali çok yüksek bir parça -
Tuketicinin yaninda olacak turden bir firma ven gormedim ulkede buyuk ihtimalle para istenir. Kullanici hatasi olabilecek bisi de degilki bildigin duz plastik yani tut cek baska islevi de yok -
Boya atmasını hemen her markada gördüm - duydum ama kırılan ilk defa görüyorum. -
Malesef her her firma bir şansını deniyor. Belki iteleyebiliriz hesabı sonuna kadar gidiyorlar. -
Renault servisleriyle bazi problemler yasadim ancak Alman denilen markalara gore biraz daha iyi niyetliler diyebilirim. Muhtemelen garantiden degisirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana
İşte bu yüzden alman...
Çok boş beleş bir adamsın... -
Bugun gaziemir renault servisine araci götürdüm. Arkasaslar baya ilgilendiler, parcanin ve kirilan yerlerin fotograflarini cektiler merkeze gonderip, durumun garantiye girip girmeyecrgini soracaklar. Haber bekliycez simdilik -
geçmiş olsun sonucu bekliyoruz garantiden değiştirirler muhtemelen.quote:
Bugun gaziemir renault servisine araci götürdüm. Arkasaslar baya ilgilendiler, parcanin ve kirilan yerlerin fotograflarini cektiler merkeze gonderip, durumun garantiye girip girmeyecrgini soracaklar. Haber bekliycez simdilik -
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
geçmiş olsun sonucu bekliyoruz garantiden değiştirirler muhtemelen.
Sonucu alir almaz paylasicam. Servis ayni dandik parcaya 500 tl cekti, bu da burada dursun. -
normalde toyata mı kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: genelsekreterquote:
Orijinalden alıntı: Or_By
geçmiş olsun sonucu bekliyoruz garantiden değiştirirler muhtemelen.
Sonucu alir almaz paylasicam. Servis ayni dandik parcaya 500 tl cekti, bu da burada dursun.
Alıntıları Göster -
Toyota yarisim vardi. Su an honda kullaniyptum. Is yerimin verdigi arac fluence icon 1.5dci otomatik -
garantiden değişir, rahat olunquote:
Toyota yarisim vardi. Su an honda kullaniyptum. Is yerimin verdigi arac fluence icon 1.5dci otomatik
Benzer içerikler
- dacia duster 1.0 eco-g yorumları
- citroen c elysee nasıl araba
- enerji içeceği uyku açar mı
- mobil 1 esp 5w-30 yorum
- kasko yaptırmak mantıklı mı
- taigo bagaj hacmi
- byd yeni model
- lexus nx fiyat
- jaecoo nasıl okunur
- hyundai tucson hibrit yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X