Şimdi Ara

Fluence mi Fiesta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aylık 500 km ise kesinlikle benzinli al.
    Biz aylık 2000bin km yapıyorz öyle aldık dizeli.

Fiesta alabilirsin daha hitap eder sana.Fluence şirket arabası imajında piyasada.

Donanımlı bi fiesta alırsan otomatik katlanır aynalar , sensörler vs herşey güzel bi sürüş olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Tam gününde gördüğüm bir konu oldu.
    Kendim 2013 Fiesta 1.25 sahibiyim. Bugün 2011 Fluence kullanma şansım oldu.
    Açık söyleyeyim kendi arabama bindiğimde ŞÜKRETTİM!
    Bu kadar kötü vites kutusu, gevşek direksiyon, garip pedallar nasıl olur aklım almadı Fluence'i.
    Daha önce 2011 Fiesta'da kullanma imkanım olmuştu ve o da çok keyifliydi.
    Szie tavsiyem, genişlik aramıyor, şoför kullanımı için veya 3-4 kişilik bir aile vs. için araç alacaksanız kesinlikle Fiesta diyorum.

Çok ilginç :)
  • quote:

Bu kadar kötü vites kutusu, gevşek direksiyon, garip pedallar nasıl olur aklım almadı Fluence'i.
    Szie tavsiyem, genişlik aramıyor, şoför kullanımı için veya 3-4 kişilik bir aile vs. için araç alacaksanız kesinlikle Fiesta diyorum.

Buyur buradan yak
  • quote:

Üstat uzun zamandir kullandiginiz araçtan inip başka bir araca binerseniz genelde direksiyon, vites gecisi, pedallar, koltuklar vb. hep yabanci gelir. Bence Fluence ile alakasi yoktur o hislerinizin.

Kaldi ki C+ segment bir arac cogu yonden B segmenti bir araci ezer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes Fiesta ile ilgili yorumlarıma birşeyler demiş, ama bir deneyin ondan sonra yorum yapın derim :)
    C segmenti araç genişlik olarak ok ama başka hiçbir artısı yok. Ayrıca ilk binişim ve sürüşüm değildi geçtiğimiz gün fluence'i, fiestadan önce de kullandım gayet konforsuz, o fiyata daha başarılı araçlar var.
  • Tâbi ki fluence ama sikletleri çok farklı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizim evde de flu var 1.5dci 110hp, içi gayet geniş aile arabası, piknikte yada uzun yolda iyi oluyor rahat ama kasası cok geniş özellikle park ederken çarptım mı çarpacak mıyım diye hep önüne bakıyorsunuz ama alıştıktan sonra sıkıntı kalmaz. Motor da gayet performanslı bmw mercedes diye geçinen çoğu arabaya toz yutturur, zaten dizel motor mercedesle aynı motor 1.5dci, 2500 devir civarları torku hissediyorsunuz, yüksek hızlarda ani hızlanması da başarılı 110-120den aniden 140-150ye çıkabilir fakat 150 ve sonrası sarsıntı ve ufakta olsa ses yapıyor ben 1 defa çok kısa süreliğine 170lere çıktım sadece denemek için o da bomboş otoban yolda, yasal sınırlar içinde kullanırım ben hep, motor performansı bana fazlasıyla yetiyor, zaten babama aşırı geliyor (24 yaşındayım). Aracın eksisi benim gözümde dış kasasının aşırı büyük olması, içi geniş fakat kasasına göre dar. Yüksek donanımlı alırsanız tam bir konforda beraberinde gelir, mesela anahtarsız çalıştırma özelliği çok güzel, kart cebinizde olsun yeter düğmeye basıp çalıştırıyorsunuz, durunca arabadan çıkıp gidiyorsunuz kart halen yanınızda olduğu için araba otomatik kilitleniyor. Hangi arabayı alırsanız alın kazasız belasız kullanın inşallah, ve lütfen legal sınırlar içinde kullanın, trafikte kurallara uymamak sadece kendi canınızı tehlikeye atmaz diğer insanları da aynı derecede tehlikeye atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.