Şimdi Ara

Fluence saatli bomba mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gidişi nasıl bilmem ama aracın iskeleti ile kaporta arasına hava basılıp ta şişirilmiş gibi bi duruşu var.
  • Fluencemi seviyorum...kötü yol tutusu dogrudur fakat hiz konusunda zaten fazla bektentim yok

Konfor +genis+ ekonomik + saglam } Fluans !

Fluence saatli bomba mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HümanistAdam kullanıcısına yanıt
    Anlatamadım Linea,Accent yola Alfa gibi yapışıyor Ferrari gibi gidiyor demedim..

Belki biraz fazla söylemiş olabilirim ama symbol daha da beter onu söylemek istedim.

• Avrupa' da 3000 satıp, Türkiye' de 30-40 bin satan bir garip araba fluence. Ayrıca insanlar araba modellerini beğenmeyip, eleştirebilir. Hatta dalga da geçebilir. Araba mevzusunda fakir edebiyatı yapmanın anlamı yok. Parayla satılan ürün. Bizim kadar arabaya bu türden anlamlar yükleyen millet azdır. Almanı parası olduğu halde bmw, mercedese binmiyor diye aşağılayıp, burada fluence gibi ziyan bir araca ekmek parası muamelesi yaparız. Sanki 20-30 bin fiyatı var gibi.

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    dikkat etmessem ne olur ne yapacaksın ? forumda ki diğer üyelere yaptığın külhanbeyliğin bana sökmez koçum adam ol önce bende ona göre davranayım ama önce adam ol adam muamelesi gör
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda kivirtmami var ilk sen adam ol adam gibi konuş "salak" adamlik lafimi oluyor ki konusuyorsun.

Uyardim nasil anlarsan anla babanin oğlu yok karşında .

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Elinin altında internet yok galiba videoları bile var...

1000kiloluk araba uçmuyorda 1300kiloya yakın arabamı uçacak..

Bu forumda baya renocu var ya oylamalarda görmüştüm ama bu kadar fazla olacağını sanmamıştım...

Bırakın tenekeyi savunmayı...

şu yukardaki yazıya bak üsluba bak ? sen millete sert çıkınca iyi ama sana çıkılınca hemen tripler ? saygı istiyorsan sende saygı göstereceksin symbol bencede berbat bir araba ama adam beğenmiş olabilir tüketim olarak linea ya 10 basan bir araç bu arada linea ile 190 yapmak ta bence symbol le yapmaktan farksız
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Ne var orda "saygi" yönünden ne eksik?

Devlet makamına yazarmış gibi mi yazayim?

Saygi nee demek?

Konuşma kurallari içinde kalan bir olgudur.O çizgiyi ben aşmadım o attigim yoruma "salak" 'ça demen saygi olgusunu aştığını gösteriyor ki senin dediğin gibi saygısız biri olsaydim daha da ağır konuşurdum.

Merakimdan da soruyorum hiç symbol ve linea ile uzun yol yaptin mi?

Yaptiysan hangisinin daha tok,güven veren bir araç olduğunu kolayca idrak edebilirdin diye dusunuyorum.

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    kardeşim sanane istediğim hareketi yaparım lak diye en soldan emniyet şeridine girer geçerim istersem sanane ayak altında dolaşmayın bizde cambazlık yapmayalım gitmiyosa arabanız ya sollamayın yada erinmeyip 1 2 vites düşürüp serice geçin tıkamayın önümüzü
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    yazmaya üşendiğim hatta teknik bilgimin tükendiği kısımları tek tek detaylıca anlatmışsınız. allah razı olsun. anlatamadığım şey bu işte insanlara. meseleyi hemen yeaaa bu peraya bu kedar oluyor yeeaaa yapıyolar. lan aynı paraya focus var şu var bu var. fluencedan focusa binsin biriniz bakalım bidaha savunavak mı o aracı. 2015 model c segmenti 70 80 bin liraya satılan 17 jantlı bir aracın 140 sabitken direksiyonu sıkı sıkı tutturması çok hafif şerit bile değiştirmeyecek hamlelerde tedirgin etmesi çok mu normal bi şey.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam Allah beterinden saklasın
  • Dışında yağ tenekesi içinde leğen plastiği daha ne olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaralimike

kardeşim sanane istediğim hareketi yaparım lak diye en soldan emniyet şeridine girer geçerim istersem sanane ayak altında dolaşmayın bizde cambazlık yapmayalım gitmiyosa arabanız ya sollamayın yada erinmeyip 1 2 vites düşürüp serice geçin tıkamayın önümüzü

bak bak apaçiye,yemin ederim dünyadaki oksijen israfında bir numarasınız.oğlum sana sollama yapma diyen mi oldu ? ayak altında dolaşmayınmış cambazlıkmış bomboş konuşuyorsun,o yediğiniz küfürlerin acısı elbet bir yerden çıkar.neyse ki sizin gibileri benimle beraber araç kameramda görüyor,psikolojik rahatsız olduğunuzu düşündüğümden vites değiştirmeye değil,emniyete gitmeye eriniyordum.artık erinmeyeceğim umarım trafikte denk geliriz seninle de,bu söylediklerini yanımda da yapmaya kalkarsın

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    canım kardeşim bu apaçi dediğin adam sana bunları yapmaktan ziyade arabadan indirip yok edebilir yalnız haberin olsun
  • Fluence-linea-c eylsse arasında bir seçim yapsanız ne derdiniz?

Birde nu fluence in kasası hangi senede değişti bir sürü uzun kısa değişik fluence görüyorum hangisinin alınması gerekir?

• Fluence dediğiniz araç samsung geliştirmesi nissan almeranın gelişmiş hali, megane 2 nin değil. Bu sebeple bir çok açıdan eleştiri aldı ve bir reno klasiği olarak ismi tarihe gömüldü diye hatırlıyorum. Ancak araç hızla işi olmayan standart aile için özellikle makyaj sonrası güzel tercih olur.

Uygun fiyata gelirse alınır mı derseniz ben alınır derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.