|
Bildirim
|
Fluence in iddia edildiği gibi 140 km civarında gezinmesi diye bir şey yok, geçen hafta çalıştığım kurumun kiraladığı Fluence icon edc araçla İzmir Aydın yapıp geldim (Giderken otobandan dönüşte İncirliova tarafından geldim), otobanda hız limitin de genellikle 110-140 arasında kullandım en ufak bir tedirginlik yaşamadım. Aracın yerden yüksek olması bir miktar virajlarda yatmasına sebep oluyor ama hiç bir şekilde korkutmuyor, bence arkadaşınızın araçta bir sorun var. Ayrıca aracın yerden yüksek olması, ve sürüş pozisyonun yüksek de oluşu da tamamen bir tercih meselesidir, mesela ben önceki aracım Hyundai de sürüş pozisyonu yüksek de değildi hiç hoşuma gitmiyordu, şimdi ki aracım da yüksek ve gayet memnunum.
|
Ağır aşağılama konusu.o araç genişlik ve ekonomik sürüş olarak avantajı var.yok 3 şerit değiştirmeymiş yok bilmemneymiş,bir kere en sağdan en sola ya da tam tersi hareket yapılmaz.Sizin gibilere ağır sövüyoruz haberiniz olsun kulağınız çınlarsa falan.Kısaca almazsın olur biter,zamanında satmış mı satmış.Yüksek hız yapmayanların,apaçi olmayanların,fazlaca dinamiklik beklemeyenlerin arabasıdır Fluence.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 24 Ağustos 2017; 11:58:3 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 24 Ağustos 2017; 12:48:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|