< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Passat b8 2016 kullandım 1.4tsi 78 binde alıp 120 binde sattım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Jetta kullandım 2013 ve 2014 dsg hiç bir sıkıntı yaşamadım. Polo kullandım 1.4 tdi dsg Bu işi artık ben kullanıma bağlıyorum, hassas ve dikkatli kullanılması gerekn bir şanzıman olabilir belki doğrudur ama bence en çok yanlış kullanımdan bozuluyor. |
Kavramanın sarf malzeme olduğunu anlayamayan bir sürü insan var şurada
|
dsg şanzıman çok keyifliymiş ve sürüş zevki varmış:) eğer bu şaka değilse eğer;
Otomatik vitesten keyif nasıl alınıyor anlayabilmiş değilim. Otomatik vites konfor ve pratiklik için vardır. İcadı da bu yüzden yapılmıştır. Sürüş keyfi almak isteyen, bu işe kafa yoran herkes manuel vites kullanır. Her tür otomatik vitesi kullandım ve hala hazırda tam otomatik kullanıyorum. DSG'de kullandım ama zevk almadım. motosiklet denilince tüm dünyada sürüş zevki anlaşılır. motosiklette de zevk almak isteyen manuel alır. Otomatik vitesli motorlar küçük görülür. Pratiklik ve konfor için scooter alınır. Sanırım bizim millet dünyadan bu konuda da ayrı dünyaları yaşıyor... |
hayatında 8 ileri zf veya 8 ileri tam ototmatik aısın kullandınmı
bunları kullanmadan yorum yapman çok havada kalıyor.. |
DSG keyfi paha biçilemez.
![]() |
2016 A3 Sedan 1.0 TFSI 55000km. Henüz bir sorun yaşamadım. Belirli bir kilometrede kavramanın değişeceği aşikar. Kabul ederek satın aldım. Nazik kullandığımı söyleyemem, ekstra dikkat etmem. Henüz bir sorun yaşamadım.
|
Manuel otomobilde baskı balata kullanıma göre erken ya da geç biter.
Fabrika hatası ve kronik problemler hariç -meali son dsg'ler-, bütün otomatikleri bir sanıp tak d'ye gitsin, parasını verdim bana hizmet edecek kafasındaki bazı kişiler şanzımanı erken eline alıyor, sonra üüü. Bu zamana kadar hiç çift kavrama otomobil almadım, almam da.Paran varsa tam otomatik yoksa manuel.Yok CVT'ymiş, yok robotizeymiş, yok çift kavramaymış; hiçbirisi benim kullanımıma uygun değil. |
Patlama dediğiniz kavramanın bitmesi ise tüm çift kavramalılarda bir süre sonra bitecektir. Ben 4 yıldır aynı dsg golfü kullanıyorum bir sorun çıkmadı hala. Kavrama değişimi 2.500 tl, biterse yenileyip devam ederim. DSG çok keyifli bir şanzıman, artık manuel ya da diğer otomatik araçlara binince dsg yi arar oluyorum.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |