Bildirim
FLY 98 NEDEN SES VERMEZ ACEP...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güncel driver ile dene..Xp de problem veriyorsa... -
dostum senin yapacağın iş bence ,hoperlörü alıp tv kartına takmak sorunun kalmaz
ha ben sok çıkar yapmak istemiorum dersen bilgisayarın ''in'' inden tv kartının ''aut'' una çift taraefı erkek
ses kablosu tak sorunun çözülür -
kardeş zaten tv kartının out una hoperlörü taktım..ses çıkışı yok dedim okuduysan... -
Bence drivarını yeniden yükle ama alacağın yerwww.lifeview.com dan indirebilirsin çıkmıyorsa birde ses özelliklerinde bulunan çeltikleri kaldırıp dene.Birde Giriş denen yere tak.başka da bir şeyden olmaz -
software sonu bu başka biryerden indir belkide içinden ayar yapman gerekiyor -
tv kartıyla ses kartının çıkışlarını kabloyla birbirine bagla -
üsütündeki chip set numarasına göre driverini bul. More tv den ses geliyorsa driver yanlış demek... tam chip numarasını yaz ör : bt878 9854125-54 drivers gibi.Çıkar zaten google da. kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X