Şimdi Ara

fly bluetooth yardım??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fly marka bluetooth cihazzı aldım
    cd si ni yükledim telefondan pc ye veri atabiliyorum fakat pc den telefona atamıyorum yardımcı olabilecek bi arkadaş war mı???????????(pc ile tel arasında bağlantı kuramadım)

• quote:

Orjinalden alıntı: masarati

arkadaşlar fly marka bluetooth cihazzı aldım
    cd si ni yükledim telefondan pc ye veri atabiliyorum fakat pc den telefona atamıyorum yardımcı olabilecek bi arkadaş war mı???????????(pc ile tel arasında bağlantı kuramadım)

tel markası nedir? mesela nokia ise, bu iş için nokia suite programını kurman lazım. tel ile gelen bir cd olması lazım ayrıca
  • tlf. a prg atmak için ( kzılötesi hariç - java destekli nokia ların 3200 - 6610 - 6100 serisi gibi ) bluetooth detsekli ise hiç nokia pc suite prg. ı kullanmadım.

genelde xp kendi driver ı ile bluetooth dong le yi yükler ve senin güvenlik + görünebilirlik seçeneklerini onaylaman gerekir. ( güvenlik eşlemesi zaten yapmış olmanda şart )

gerisi cihazın java - symbian olması ve atacağın uygulama ile alakalı.
  • nokia 3660 modeli pc suit kurdum pc ye ama arama yaptırdığım zaman bağlı bir cihaz bulunamadı yazıyo
    anlamadım bir türlü
  • sağ alttan bluetooth simgesine sağ tıkla, veri al'a tıkla, sonra telden veriyi yolla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth sinyalleri... Yardım...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.