Saol bu arada wind drift açıktı bende açıkken masaya ucuom superman gibi cok sevkli bisi ama baya bi chi yiyor
Level 80 de açılır. Kullanım için Wind Drift skilinizin +10 olması gerekir. Uçmak içinse "E" harfine basıp sonra mouse ile uçunuz, Hava boşluklarına dikkat...!
quote:Orjinalden alıntı: o0v0o Level 80 de açılır. Kullanım için Wind Drift skilinizin +10 olması gerekir. Uçmak içinse "E" harfine basıp sonra mouse ile uçunuz, Hava boşluklarına dikkat...! bu Wind Drift i nasıl kullanıyoruz ben 2 kere skill bastım ama hiç bi işime yaramıyo
quote:Orjinalden alıntı: M3Z4RC1 basıyom yine bişe olmuyo adamda en ufak bi hızlanma yok r ye bastında ekranda sol altta bi adam ayak uzatıo o oluyosa koşuydur sen +2 basmışsın çok az
quote:Orjinalden alıntı: the_ruhless quote:Orjinalden alıntı: M3Z4RC1 basıyom yine bişe olmuyo adamda en ufak bi hızlanma yok r ye bastında ekranda sol altta bi adam ayak uzatıo o oluyosa koşuydur sen +2 basmışsın çok az kardeş yaptım "r" ye üst üste baya bi pastım en sonun da oldu